“U” Cluj, campioana egalurilor. “Șepcile roșii” au remizat în derby-ul studențesc cu Poli Timișoara

“U” Cluj, campioana egalurilor. “Șepcile roșii” au remizat în derby-ul studențesc cu Poli Timișoara
| Foto: Cristian Cosma / fcuniversitateacluj.ro

Trupa lui Adrian Falub a încheiat la egalitate, scor 0-0, jocul împotriva timișorenilor, într-un meci în care “studenții” au fost mai periculoși, însă nu au fost inspirați în fața porții.

Clujenii au forțat încă din startul partidei, iar Florescu putea deschide scorul în primul minut de joc, dar șutul său a trecut puțin pe lângă. Apoi, meciul s-a echilibrat cu un plus pentru gazde la capitolul posesie. Totuși, chiar dacă s-au instalat în jumătate adversă, elevii lui Falub nu au reușit să amenințe serios poarta timișorenilor. Spre finalul reprizei, același Florescu a șutat de la distanță, Murariu a reținut, iar scorul pauzei a fost 0-0.

La fel ca și în prima parte, Universitatea Cluj a început ofensiv, iar Goga a trecut pe lângă deschiderea scorului (49). Scenariul din prima repriză s-a repetat, iar ocaziile la cele două porți au lipsit. În ultmele 20 de minute, jocul a căpătat ritm, iar timișorenii au lovit bara prin Zabun (73). La faza imediat următoare, Goga, Inacio și Telcean au ratat șansa de a înscrie. Jocul s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, iar Univeristatea Cluj a ajuns la opt remize în campionat.

Echipe de start:

Univeristatea Cluj: Dur-Bozoancă - Inacio, Telcean, Crăciun, Tiago Gomes - Dican, Ceitil (Rafa ‘55), Florescu – Gavra (Takacs ‘85), Goga, Al. Pop (Pîrvulescu ‘66)

Poli Timișoara: Murariu - Jurj, Scutaru, Mera, Cherecheş - Vasile, Ignea, Dros (Vidrăsan ‘64) – Popescu (Trip ‘89), Axente, Ungureanu (Zabun ‘52)

Comenteaza