“U” Cluj – CS Balotești 0-0. Pas greșit pe teren propriu pentru clujeni

“U” Cluj – CS Balotești 0-0. Pas greșit pe teren propriu pentru clujeni
| Foto: fcuniversitateacluj.ro

“Șepcile roșii” au remizat pentru al doilea meci la rând și au căzut pe locul șase în clasamentul Ligii a 2-a.

Partida de pe Cluj Arena a avut un start echilibrat în care clujenii au încercat să se instaleze în jumătatea adversă. După un sfert de oră, Gavra a luat o acțiune pe cont propriu, i-a pasat lui Ene în fața porții, dar atacantul nu a reușit să reia în plasă. La doar câteva secunde, Goga l-a pus serios la încecare pe Iordan, cu un șut de la distanță. Până la finalul primei părți, nu au mai fost faze importante de gol. Astfel, scorul pauzei a fost 0-0.

Jocul s-a desfășurat după aceleași coordonate și la revenirea de la cabine, cu “studenții” încercând să fie mai incisivi. La 10 minute de la reluare, Coman a centrat bine din partea dreaptă, portarul a resins în față, de unde Goga nu l-a putut învinge pe goalkeeper-ul Baloteștiului. Deși clujenii au dominat clar jocul, doar Cordoș și Gavra au mai fost aproape de gol. Totuși, cele trei puncte puteau fi ale oaspeților, dar Clătinici a ratat din poziție de 1 la 1 cu Dur-Bozoancă. Deși Giurgiu a cerut o lovitură de pedeapsă în ultimele minute, scorul final a fost 0-0 și “studenții” au pierdut puncte importante în lupta pentru promovare.

Echipe de start:

Universitatea Cluj: Dur Bozoancă – Coman, Cordoș, Abrudan, Berci – Giurgiu, Sepsi (M. Coman ‘79) – Ene (Hațiegan ‘46), Goga, Taub – Gavra (Ursu ‘69)

CS Balotești: Iordan - Dedu, Flămânzeanu, Marciuc, Mihai - Neagu, Ghiţă, Marin, Predescu (Niculae '76), Gojnea (Paraschiv '90+3) – Stoica (Clătinici ‘67)

În urma remizei cu CS Balotești, clujenii au căzut pe locul al șaselea în Liga a 2-a, cu 35 de puncte. Următorul meci pentru echipa lui Mircea Cojocaru va fi împotriva formației Pandurii Târgu Jiu.

Comenteaza