“U” Cluj, cu gândul la victorie în partida cu Metaloglobus: “Sunt convins că vom da dovadă de caracter și ne vom întoarce cu cele trei puncte”

“U” Cluj, cu gândul la victorie în partida cu Metaloglobus: “Sunt convins că vom da dovadă de caracter și ne vom întoarce cu cele trei puncte”
| Foto: Cristian Cosma / fcuniversitateacluj.ro

“Studenții” speră să obțină un succes, după ce în ultimele două etape au fost învinși, iar atmosfera de la echipă este una tensionată.

După un start de sezon ratat, cu trei înfrângeri în primele patru etape, Universitatea Cluj speră să își revină în capitală, împotriva lui Metaloglobus. Adversarul este unul mai complicat decât pare la prima vedere, cu mulți jucători cu experiență la nivelul primelor două ligi în lot. Bucureștenii se află la jumătatea clasamentului, după ce au obținut două victorii și au fost învinși de două ori în startul sezonului.

Principalul pericol din tabăra condusă de Marius Măldărășanu este reprezentat de Ovidiu Herea. Experimentatul mijlocaș face un nou sezon bun și a reușit să înscrie de cinci ori în primele patru runde. Prin comparație, principalul marcator al “Șepcilor roșii” este Alex Pop, cel care a reușit o dublă în jocul cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

În sezonul trecut, “studenții” au obținut toate punctele puse în joc împotriva bucureștenilor. În chiar primul meci al sezonului, clujenii s-au impus cu 2-0, iar în partida din capitală, tot “Șepcile roșii” au învins, dar cu 1-0. “Nașul” lui Metaloglobus din stagiunea predecentă, Cristian Gavra, cel care a învins atât în tur, cât și în retur va absenta, iar pe lista indisponibililor se află și Dorin Goga.

Mijlocașul clujenilor, Nicoale Pîrvulescu a prefațat partida cu Metaloglobus. “Ne așteaptă o partidă importantă, contra unei echipe bune a campionatului, pe un teren sintetic dificil. Chiar și așa, sunt convins că vom da dovadă de caracter și ne vom întoarce la Cluj cu cele trei puncte. Meciul de sâmbătă îl consider un nou început pentru noi, ocazia perfectă de a demonstra cu toții că suntem demni să jucăm pentru “U”!  Ne dorim enorm să câștigăm, iar apoi, cu multă muncă și mult suflet, să ajungem din nou acolo unde ne este locul”, a declarat mijlocașul pentru site-ul oficial al echipei.

Partida dintre Universitatea Cluj și Metaloglobus se va disputa sâmbătă, de la ora 13:00 și va fi transmisă de Digisport, Telekom Sport și Look Plus.

Comenteaza