“U” Cluj, cu gândul la victorie înainte de meciul cu Unirea Slobozia: “Mergem acolo să luăm cele trei puncte”

“U” Cluj, cu gândul la victorie înainte de meciul cu Unirea Slobozia: “Mergem acolo să luăm cele trei puncte”
| Foto: FC Universitatea Cluj

După pauza internațională, “studenții” reiau lupta pentru promovare, iar primul joc este pe terenul surprizei din play-off-ul Ligii a 2-a.

După remiza din deplasarea de la Ploiești, Universitatea Cluj speră să obțină primul succes în cea de-a doua fază a campionatului. “Șepcile roșii” nu concep alt rezultat în afara victoriei, anunță preăaratorul fizic Cristian Panduru.

”Venim după un joc pe care ne-am fi dorit să îl câștigăm. Cred că a fost un meci frumos, ar trebui să dea de gândit la multă lume. Ce înseamnă “U” Cluj, ce înseamnă Petrolul Ploiești, sunt două cluburi importante și cred că trebuie să fie în Liga 1.

Duminică întâlnim un adversar puternic, un adversar care își merită locul în play-off. Au un antrenor bun, jucători interesanți, cred că o să avem un joc destul de greu. Să nu uităm că au pierdut doar cu Hermannstadt și Petrolul acasă, dar noi mergem acolo să luăm cele trei puncte.

Am avut ceva probleme, doi jucători răciți, dar acum suntem ok. Sper ca după această pauză să avem același ritm și să jucăm ce am jucat și până acum. Nu ne prea interesează ce fac alții, ne interesează ce facem noi și cred că acești jucători minunați vor face un întreg oraș fericit.

Nu trebuie să ne încurce nimic la Slobozia. Suntem concentrați pentru acest meci. Ce fac alții e treaba lor, pe noi ne interesează doar ce facem noi. ”U” Cluj speră la locul 1 și eu sper că va lua locul 1”, a spus Cristian Panduru.  

Partida dintre Universitatea Cluj și Unirea Slobozia e programată duminică, 3 aprilie, de la 13:30. 

Comenteaza