“U” Cluj, debut cu dreptul în noul sezon. Goga a fost salvatorul “Șepcilor roșii” la Bacău

“U” Cluj, debut cu dreptul în noul sezon. Goga a fost salvatorul “Șepcilor roșii” la Bacău
| Foto: Cristian Cosma / fcuniversitateacluj.ro

Deși nu a impresionat, formația clujeană a reușit să se impună pe terenul celor de la Aerostar, scor 1-0, grație golului înscris de veteranul din ofensivă.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

“Studenții” au dominat încă din startul jocului de la Bacău, ocaziile au lipsit cu desăvârșire. Deși presiunea a crecut constant odată cu trecerea timpului, în jocul echipei conduse de Adrian Falub s-a simțit lispa unui jucătorilor de viteză sau a unot fotbaliști care pot scoate adversari din joc.

Cea mai mare ocazie a formației clujene a fost consemnată în minutul 33, când șutul lui Negrean din marginea careului a trecut puțin pe lângă poartă. Chiar dacă gazdele au încercat să avanseze spre poarta lui Muțiu, scorul pauzei a fost 0-0.

Adrian Falub a schimbat la pauză și i-a introdus pe Goga și pe Taub. Totuși, oaspeții au avut prima ocazie a actului secund, însă Muțiu și-a salvat echipa (49). Veteranul din ofensiva “Șepcilor roșii” a răspuns imediat, însă a fost blocat de defensiva băcăuană.

După minute bune de echilbru, cu un mic plus pentru “studenți”, Goga a primit o minge în careu, a driblat doi adversari și a reușit să deschidă scorul (60). Până la finalul jocului, cele mai importante evenimente au fost accidentarea lui Gabi Tamaș, care a fost scos cu targa de pe teren și lovitura de cap trimisă în bară de gazde în ultimele secvențe ale jocului. Totuși, clujenii au reușit să se impună cu 1-0.

Aerostar Bacău: Anca Trip – Corban (Alecsandru ‘36), Yabre, Bobaru ), Mureșan – Chirilă (Ardei ‘61), Chelaru – Otelița, Gavrilă (Moisi ‘77), Ilie (Burlacu ‘61) – Vraciu (Manole ’77)

”U” Cluj: Muțiu – Ferreira, Tamaș (Telcean ‘80), Luchin, Mureșan, Neciu (Taub ’46) – Mâneran (Ilieș ‘84), Novac, Negrean, Golan (Goga ’46) – Gavra (Ștefănescu ‘71)

Următorul meci al "studenților" va fi pe teren propriu, împotriva celor de la Poli Timișoara. 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza