"U" Cluj dezamăgește din nou. "Studenții" au remizat pe terenul ultimei clasate

"U" Cluj dezamăgește din nou. "Studenții" au remizat pe terenul ultimei clasate
| Foto: Cristian Cosma/fcuniversitateacluj.ro

Formația pregătită de Adrian Falub a încheiat la egalitate, scor 1-1, cu Sportul Snagov, echipă ce a acumulat doar un punct în întreg sezonul.  

Clujenii au început puternic partida și au preluat inițiativa încă din start. Gavra a avut prima ocazie în minutul șase și s-a accidentat la faza imediat următoare, fiind obligat să părăsească terenul. Treptat, Universitatea Cluj și-a pierdut din elan, iar gazdele au profitat. Jucătorii Snagovului au au avut câteva șanse bune, însă Tordai a scos de fiecare dată. Astfel, scorul pauzei a fost 0-0.

Jocul nu s-a schimbat nici la revenirea de la cabine, iar “studenții” au părut lipsiți de idei în ofensivă. În ciuda faptului că Falub a mutat ofensiv după pauză, Universitatea Cluj nu a amenințat serios poarta gazdelor în actul secund. La intrarea în ultimele 10 minute, clujenii au dat semne de revenire, iar Dican a lovit transversala cu o lovitură de cap. La faza imediat următoare, Rafa a centrat în careu din corner, iar Kay a reluat în plasă pentru 1-0. Totuși, stopperul a fost cel care și-a îngropat echipa în prelungiri, când a comis un henț în careu. Deși Tordai a ghicit colțul, Safsaf a înscris și a stabilit scorul final, 1-1. 

Echipe de start:

Sportul Snagov: Micle - Poştoarcă, Ghidurea, Neacşu, Turbatu - Stoica (Cubleşan ‘66), Apostol – Dorobanţu (Ioniță ‘86), Nechita, Mirică (Rusu ‘78) – Safsaf

Tordai - Takacs, Kay, Inacio Miguel, Berci (Pîrvulescu ‘46) - Dican, Andre Ceitil (Mihalcea ‘80)- Al. Pop, Goga, Taub - Gavra (Rafa ‘22)

Următorul meci al clujenilor va fi în deplasare, împotriva Farului Constanța. Partida e programată miercuri, 16 octombrie.  

Comenteaza