“U” Cluj, două victorii într-o zi. “Studenții” au încheiat cu succes perioada de pregătire

“U” Cluj, două victorii într-o zi. “Studenții” au încheiat cu succes perioada de pregătire

Echipa condusă de Adrian Falub a reușit să câștige ambele meciuri disputate în compania formațiilor Metalurgistul Cugir și Victoria Cluj.

Echipa din Liga a 3-a a reprezentat un adversar mai complicat decât se așteptau “Șepcile roșii”. Gavra a deschis scorul, în minutul 17, însă Dohotariu a egalat după mai bine de o jumătate de oră de joc (33). Startul actului secund a adus un nou gol al clujenilor, după ce Barbu a transformat o lovitură de pedeapsă. Cel mai periculos om al Universității Cluj a fost Mailat, cel care a înscris cel de-al treilea gol, în minutul 64. La doar un minut distanță, mijlocașul a finalizat o fază identică, dar golul a fost anulat pentru offside. Ultimul cuvânt le-a aparținut oaspeților, care au stabilit scorul final, 3-2, prin Dicu (83).

Echipa de start:

Gorcea – Inacio, Telcean, Mureșan, Neciu – Barbu, Dican – Ștefănescu, Goga, Mailat – Gavra

Pentru cel de-al doilea joc amical, Adrian Falub a decis să trimită în teren o formulă experimentală, cu mai mulți tineri, dar și cu Florescu în centrul defensivei. Cu toate acestea, soarta partidei a fost decisă încă din primele minute. Coman a deschis scorul în minutul cinci, fiind urmat de Mihalcea din penalty (7) și Crăciun (9). Pîrvulescu a ieșit și el la rampă, cu o execuție de generic (15) și a stabilit scorul pauzei, 4-0.

În partea a doua a meciului, antrenorul Universității Cluj a trimis în teren și cele mai noi achiziții, Răzvan Horj și Nicholas Tudor. Festivalul de goluri a continuat și în actul secund, Văsălie fiind cel care a dus scorul la 5-0 (47). Florescu a înscris și el cinci minute mai târziu, în timp ce Coman a reușit dubla după mai bine de o oră de joc (61). Atacantul și-a încununat evoluția cu o nouă reușită (78), care a stabilit și scorul final, Universitatea Cluj – Victoria Cluj 8-0.

Echipa de start:

Dur-Bozoancă – Ilieș, Crăciun, Florescu, Taub – Văsălie, Penescu – Al. Pop, Mihalcea, Pîrvulescu – M. Coman

Comenteaza