“U” Cluj, duel cu ACS Poli Timișoara, la revenirea lui Mircea Cojocaru pe banca “Șepcilor roșii”

“U” Cluj, duel cu ACS Poli Timișoara, la revenirea lui Mircea Cojocaru pe banca “Șepcilor roșii”
| Foto: Cristian Cosma/fcuniversitateacluj.ro

Clujenii primesc vizita penultimei clasate, formație care nu a mai înregistrat o victorie din luna august.

După demiterea lui Adrian Falub, clujenii au căutat un antrenor care să ducă echipa spre promovare. După mai multe discuții s-a apelat la varianta de rezervă, Mircea Cojocaru, care va debuta pe banca formației în partida cu ACS Poli Timișoara.

Universitatea Cluj este neînvinsă de șase etape, timp în care a înregistrat trei victorii și trei remize. De partea cealaltă, timișorenii, care au retrogradat din Liga 1 la finalul sezonului trecut, traversează o perioadă de coșmar. Echipa lui Ștefan Nanu nu a mai câștigat de la jumătatea lunii august și are o serie de 10 meciuri fără victorie.

La Cluj, timișorenii nu se vor putea baza pe principalul om din apărare, Cristian Melinte, iar antrenorul principal, Ștefan Nanu va privi meciul din tribune, din cauza unei suspendări.

După 13 etape, “studenții” ocupă locul al șaselea, cu 24 de puncte, în timp ce ACS Poli Timișoara se află pe locul 19, penultimul, cu doar cinci puncte. Partida dintre cele două formații se va disputa azi, de la ora 17:45, pe Cluj Arena.  

Comenteaza