"U" Cluj, duş rece în Ungaria. "Studenţii" au fost învinşi categoric de Debrecen

"U" Cluj, duş rece în Ungaria. "Studenţii" au fost învinşi categoric de Debrecen
| Foto: facebook.com/FCUCluj

Trupa lui Adrian Falub a fost surclasată de prim divizionara maghiară, scor 5-1, în primul amical al iernii pentru clujeni. 

Cu cinci achiziţii în echipa de start, Universitatea Cluj a avut un start bun de meci în Ungaria. "Studenţii" au controlat prima parte a jocului şi au ameninţat poarta maghiarilor. După mai bine de jumătate de oră de joc, Goga a ratat un penalty obţinut de Mailat (33). La doar două minute, Barbu a luat o acţiune pe cont propriu şi a marcat cu un şut din afara careului. Gazdele au răspuns imediat, cu o oportunitate la poarta lui Dur-Bozoancă. Ocazia celor de la Debrecen a anunţat ceea ce avea să urmeze, iar gazdele au egalat, tot printr-un gol din afara careului. Repriza s-a încheiat cu o nouă ocazie a maghiarilor, iar scorul pauzei a fost 1-1.

La revenirea de la cabine, Debrecen a dominat partida şi s-a instalat în jumătatea clujenilor. Totuşi, în minutul 58, Marius Coman a înscris, dar golul său a fost anulat pentru offside. La doar un minut distanţă, Debrecen a preluat conducerea, cu un gol din penalty. Gazdele au continuat jocul bun din punct de vedere ofensiv, în timp ce "studenţii" au avut serioase probleme în ambele faze. Minutul 78 a adus un nou gol al maghiarilor, tot din penalty, iar cu cinci minute înainte de final, Gorcea a încasat un gol de la centrul terenului. Lovitura finală pentru clujeni a venit din partea lui Coman, care a înscris în propria poartă şi a stabilit scorul final, 5-1. 

Echipa de start:

Dur-Bozoancă - Inacio, Mureşan, Telcean, Neciu - Dican, Barbu - Ştefănescu, Goga, Mailat - Gavra. Au mai evoluat: Gorcea, Takacs, Taub, Penescu, Văsălie, Al. Pop, Mihalcea, Pîrvulescu, Coman, Paşcalău, Vomir

Comenteaza