“U” Cluj, eșec în fața unei echipe de Liga a 3-a înainte de primul meci oficial al anului

“U” Cluj, eșec în fața unei echipe de Liga a 3-a înainte de primul meci oficial al anului
| Foto: FC Universitatea Cluj

Echipa lui Costel Enache a fost învinsă de SCM Zalău, scor 2-1, în ultima partidă de pregătire înaintea duelului cu UTA din Cupa României.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

“Studenții” au deschis repede scorul împotriva adversarilor din al treilea eșalon. În minutul 8, Telcean a șutat puternic, și a reușit să îl învingă pe portarul advers. Pîrvulescu a avut șansa de a înscrie și el, însă execuția sa a trecut peste poartă (15).

SCM Zalău a revenit în joc la jumătatea reprizei, când zidul a deviat în poarta lui Muțiu o lovitură liberă executată de Istrate. Până la pauză, Ribeiro (30) și Acka (31) puteau să îi readucă pe “studenți” în avantaj, însă după 45 de minute, scorul era 1-1.

La cinci minute de la reluare, Muțiu a fost susprins ieșit, iar oaspeții au preluat conducerea. În actul secund, Golan, Filip și Pop au avut șansa egalării, însă în cele din urmă, SCM Zalău s-a impus cu 2-1.

Echipa de start:

Muțiu – Telcean, Dican, Luchin – Pîrvulescu, Acka, Negrean, Taub – Ribeiro, Ogbu, Meșter

Au mai intrat: Răuță (min. 34), Golan (min. 45), Rus (min. 55), Filip (min. 62), Chacana (min. 62), Ștefănescu (min. 68), Pop (min. 68), Gorcea (min. 70), Damian (min. 79/ atacant aflat în probe).

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza