“U” Cluj, în fața primului test important al sezonului. Costel Enache: “Știu că ne așteaptă un meci greu”

“U” Cluj, în fața primului test important al sezonului. Costel Enache: “Știu că ne așteaptă un meci greu”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Formația clujeană s-a deplasat la Turnu Măgurele pentru duelul cu Turris, echipă care în stagiunea precedentă s-a luptat pentru promovare până în ultima secundă.

După două victorii consecutive cu Pandurii și Unirea Dej, “studenții” se pregătesc de un adevărat test. “Șepcile roșii” s-au deplasat la Turnu Măgurele pentru duelul cu Turris, una dintre favoritele la promovare și în actualul sezon.

Chiar dacă a înregistrat doar două victorii, formația de la malul Dunării este neînvinsă de cinci jocuri în eșalonul secund. Cu toate acestea, Costel Enache este încrezător în calitățile elevilor săi și consideră că oboseala acumulată după jocurile din trei în trei zile nu îi va afecta.

“Plecăm încrezători pentru meciul de mâine. E un meci de campionat în care se întâlnesc două echipe cu pretenții, două echipe bune. Eu cred că ar trebui să iasă și un joc frumos. Știu că ne așteaptă un meci greu.

Apreciez adversarul, e o echipă organizată, o echipă cu potențial, cu jucători cu experiență. Cunosc mulți dintre jucători, dar eu am mare încredere în băieții mei. Suntem un grup bun, suntem pe direcția bună. Îmi place că văd implicare și seriozitate la jucătorii mei. Sunt aspecte și argumente care mă fac încrezător.

Nu se simte oboseala, chiar dacă e al treilea meci în opt zile. Avem un lot numeros. Nu sunt sub nicio formă de acord cu partea asta, că jucăm din trei în trei zile și suntem obosiți. Alții joacă de ani întregi sâmbătă/miercuri și la un nivel foarte mare.

Ne pregătim pentru asta, e meseria noastră. E cea mai mare plăcere pentru noi jocul de fotbal. Meciurile trebuie să ne aducă bucurie, nu să fie ca o pacoste pentru noi, că jucăm din trei în trei zile”, a declarat Costel Enache.

Partida dintre Universitatea Cluj și Turris Turnu Măgurele se va disputa astăzi, de la 19:30. 

Comenteaza