“U” Cluj încearcă imposibilul la Sibiu. “Studenții” au de recuperat un deficit de două goluri

“U” Cluj încearcă imposibilul la Sibiu. “Studenții” au de recuperat un deficit de două goluri
| Foto: Cristian Cosma/fcuniversitateacluj.ro

Trupa lui Bogdan Lobonț se deplasează pe terenul celor de la Hermannstadt pentru a schimba istoria și pentru a deveni prima echipă din eșalonul secund care se impune în baraj.

Deși partida tur a creat o adevărată sărbătoare la Cluj, “Șepcile roșii” nu au reușit să răsplătească fanii prezenți pe stadion și au cedat cu 2-0. Cele două goluri marcate în două minute de Petrescu și Tsoumou au trasformat meciul retur într-o misiune imposibilă pentru clujeni. Totuși, antrenorul Bogdan Lobonț e convins că elevii săi vor da maximum pe teren și se vor lupta până în ultima secundă împotriva celor de la Hermannstadt.

“Meciul ţine 180 de minute. Mai avem de jucat a doua repriză, la Sibiu. Aşa cum ei au reuşit să dea două goluri, la fel putem să facem şi noi. Important este ca băieţii să se refacă după efortul extraordinar pe care l-au depus. Este o experienţă din care cu toţii avem de învăţat. Nu sunt supărat, de ce să fiu supărat? Nu sunt supărat deloc. Au dat tot ceea ce au putut ei să dea, tot ceea ce le-am cerut eu, au dat”, a spus Bogdan Lobonț, la finalul meciului de la Cluj.

Partida dintre “U” Cluj și Hermannstadt se va disputa azi, de la ora 18:00, la Sibiu.

loading...
Comenteaza