“U” Cluj începe aventura în Liga a 2-a. Primul adversar este Metaloglobus

“U” Cluj începe aventura în Liga a 2-a. Primul adversar este Metaloglobus
| Foto: foto Crisi Cosma/fcuniversitateacluj.ro

Clujenii vor juca primul meci din eșalonul secund pe stadionul din Târgu Mureș.

După o perioadă de pregătire aproape perfectă, “studenții” sunt gata de începerea noului sezon. Prima adversară va fi Metaloglobus, echipa care a evoluat și în sezonul trecut în Liga a 2-a. Singurul nume cu rezonanță din echipa bucureșteană este Gigel Coman, fotbalist care a trecut pe la Poli Timișoara și Steaua, dar a evoluat și pentru Universitatea în sezonul 2007-2008. În plus, mijlocașul a strâns și trei selecții în echipa națională.

Chiar dacă a fost golgheterul echipei în sezonul trecut, Dorin Goga a ratat o parte din perioada de pregătire și este posibil să nu înceapă ca titular noul sezon. Touși, “U” Cluj și-a găsit un nou talisman în Gavra, atacant venit în această vară și care a marcat de șapte ori în amicale. Tot șapte goluri are și Marius Coman, vârf achiziționat de la rivala CFR.

Chiar dacă a foloist un sistem cu trei fundași în majoritatea partidelor de pregătire, Adrian Falub nu este încă decis asupra jucătorilor care vor începe primul meci oficial al sezonului. Totuși, noile achiziții Gavra, Taub, Dumitrescu și Kosnic au șanse mari de a fi în primul 11.

Partida dintre “U” Cluj și Metaloglobus, din prima etapă a Ligii a 2-a se va disputa vineri, 3 august, de la ora 18 și va fi transmis de Digisport 1.

Comenteaza