”U” Cluj începe noul sezon cu un nou staff. Cine sunt cei care îl vor ajuta pe Cristi Dulca în lupta pentru promovare

”U” Cluj începe noul sezon cu un nou staff. Cine sunt cei care îl vor ajuta pe Cristi Dulca în lupta pentru promovare
| Foto: fcuniversitateacluj.ro

Pe lângă noii jucători, care au fost prezentați ieri, clubul clujean va beneficia și de un nou staff tehnic, care are aceeași misiune ca și cel din sezonul trecut, promovarea în Liga 1.

După un sezon în care “Șepcile roșii” au ratat accederea în primul eșalon în urma barajului, echipa clujeană s-a schimbat din temelii. “Studenții” au transferat nouă jucători noi, dintre care șapte au cetățenie portugheză. Schimbările s-au manifestat și la nivelul staff-ului, Cristi Dulca fiind numit principal.

Cum va arată staff-ul Universității Cluj în noul sezon:

Cristi Dulca - antrenor principal

Și-a încpeut cariera de antrenor în urmă cu 10 ani, la FC Vaslui. De atunci a mai înregistrat două mandate pe banca Univeristății Cluj, dar a condus și alte echipe precum Delta Tulcea, Gaz Metan Mediaș, Luceafărul Oradea, Energeticianul și Naționala U21.

Octavian Morar - team manager

Se află la a treia experiență în fotbalul românesc, după cele de la Poli Iași și Gaz Metan Mediaș. Cu relații puternice în Portugalia, Moraru a transferat mai mulți jucători la formația sibiană care au transformat-o dintr-o echipă aflată la retrogradare într-una ce s-a bătut pentru intrarea în play-off.

Mircea Cojocaru - antrenor secund

Revenit la Universitatea Cluj în 2016, în Liga a 4-a, tehnicianul a fost alături de echipă în ultimii ani și chiar a ocupat funcția de principal pentru o scurtă perioadă în sezonul trecut.

Lucian Turcu - antrenor secund

Fost jucător al “Șepcilor roșii”, Turcu a revenit la echipa clujeană și se află la prima experiență ca membru a staff-ului tehnic.

Denis Romanenco - antrenor cu portarii

Originar din Chișinău, fostul goalkeeper se află la a doua experiență în România, după cea de la Poli Iași, unde a lucrat în ultimii doi ani.

Ricardo Proietti - preparator fizic

Este un nume important în fotbalul european, fiind campion cu Bayern Munchen în sezonul 2007-2008. De-a lungul carierei a mai lucrat la echipe importante precum Grasshopper Zurich, Pescara și Empoli.

Alături de cei prezentați mai sus, din staff vor mai face parte Alexandru Buza (medic specialist medicina sportivă și nutriție), Dragoș Vălean (medic specialist medicină internă, chirurgie), Victor Hexan (maseur), Călin Dringo (maseur), Tudor Punteaș (kinetoterapeut).

Comenteaza