“U” Cluj începe parcursul din Cupa României pe terenul Gloriei Bistrița. Ioan Ovidiu Sabău și Laszlo Sepsi revin pe stadionul “Jean Pădureanu”

“U” Cluj începe parcursul din Cupa României pe terenul Gloriei Bistrița. Ioan Ovidiu Sabău și Laszlo Sepsi revin pe stadionul “Jean Pădureanu”
| Foto: foto Cristian Cosma/fcuniversitateacluj.ro

Duelul din faza a 3-a a competiției este unul dintre cele mai importante din Transilvania.

Revenită în fotbalul românesc la începutul verii, Gloria Bistrița vrea să redevină formația de altă dată. Fosta echipă a lui Jean Păudreanu a reapărut pe harta sportului rege din România, după ce formația ACS Dumitra și-a schimbat numele, chiar înaintea barajului de promovare în Liga a 3-a. Bistrițenii au reușit promovarea, din cauza faptului că adversara de la baraj, Energia Negrești Oaș, nu a avut drept de joc.

În cadrul clubului clubului se regăsesc câteva nume cunoscute iubitorilor de fotbal din România, printre care Ioan Horoba, fost conducător în perioada de glorie a echipei, dar și antrenorul Dan Matei, care le-a pregătit de CFR Cluj sau Gaz Metan Mediaș. Din lotul Gloriei face parte și Adrian Nalați, fotbalist cu zeci de prezențe pe prima scenă fotbalistică din România. Mai mult, partida de pe stadionul “Jean Pădureanu” va marca revenirea la Bistrița a lui Ioan Ovidiu Sabău, care a antrenat echipa în perioada 2005-2009, dar și a lui Laszlo Sepsi, care a aevoluat în alb-albastru între 2006-2008.

Ambele echipe care se duelează în faza a 3-a a Cupei României vin după partide mai puțin reușite. “U” Cluj a pierdut la limită, 1-0, pe terenul Politehnicii Timișoara, în timp ce Gloria Bistrița a fost umilită de CFR Cluj 2, scor 4-1.

Duelul dintre Universitatea Cluj și Gloria Bistrița va avea loc azi, de la ora 17:30 și nu va fi televizat.

Comenteaza