"U" Cluj încheie anul cu un eșec. "Studenții" nu au reușit să treacă de Sepsi OSK

"U" Cluj încheie anul cu un eșec. "Studenții" nu au reușit să treacă de Sepsi OSK
| Foto: FC Universitatea Cluj

Formația pregătită de Eugen Neagoe a fost învinsă la Sfântu Gheorghe, scor 2-1, în ultimul joc din 2022 pentru "Șepcile roșii".

Dacă în primele 15 minute cele două echipe s-au studiat reciproc, după ce primul sfert de oră s-a scurs, ritmul a crescut și au apărut și fazele de gol. Chipciu a fost primul care a amenințat poarta adversă, cu un șut bun din marginea careulu, care l-a întins serios pe Niczuly (19). Avea să fie și singura ocazie a "studenților" în prima repriză.

Gazdele au preluat inițiativa și s-au instalat în jumătatea clujeană. După minute de presiune a venit și golul. La o centrare venită din corner pe care defensiva din fața lui Iliev nu a reușit să o gestioneze, Păun a venit la colțul lung și a înscris din apropiere (30). Până la pauză, elevii lui Neagoe nu au mai contat în atac, iar după 45 de minute, Sepsi OSK avea avantaj minim pe tabelă.

Actul secund a început prost pentru Universitatea Cluj, care a mai încasat un gol. La șase minute de la reluare, Rordiguez l-a găsit pe Tudorie singur în careu, iar atacantul a majorat diferența (51). Chipciu a fost din nou cel care a dat tonul în ofensivă și a trimis bine spre poartă, dar Niczuly s-a opus (57).

Răspunsul gazdelor a venit imediat, prin Tudorie care a scăpat singur, dar a trimis alături (59). Pe fondul pasului înapoi făcut de jucătorii lui Sepsi OSK, "studenții" au prins curaj și au încercat să reducă din diferență. Ilie putea înscrie, dar a trimis slab, în timp ce Bălan și Remacle au fost blocați de Niczuly.

În cele din urmă, cu un sfert de oră înainte de final, centralul a dictat penalty pentru "U" Cluj, după consultarea VAR. Thiam a fost cel care și-a asumat răspunderea, a înscris și și-a readus echipa în joc (75). În ciuda eforturilor din ultimele minute, clujenii nu au reușit să mai pună probleme și au cedat la Sfântu Gheorghe, scor 2-1.

Comenteaza