“U” Cluj încheie cu victorie aventura în “fotbalul mic”

“U” Cluj încheie cu victorie aventura în “fotbalul mic”
| Foto: foto Cristian Cosma/fcuniversitateacluj.ro

Clujenii au învins Industria Galda de Jos, scor 4-1.

Universitatea a început tare partida de pe Cluj Arena, iar Hațiegan a tras puțin pe lângă imediat după startul meciului. Totuși, golul a venit în poarta lui Albuț, când Mureșan a scăpat singur și l-a învins pe goalkeeperul alb-negrilor. Același Albuț a greșit în fața lui Goronea, care a scăpat singur cu poarta goală, dar a tras în bară. “Studenții” au forțat egalarea, iar Cordoș a ratat două ocazii consecutive.

Apoi, Mureșan a scăpat din nou singur, dar Albuț l-a blocat în ultima clipă. După o jumătate de oră de joc, ocazia lui Hațiegan a anunțat ceea ce urma să se întâmple la poarta oaspeților. În minutul 35, Cordoș a deschis scorul cu o lovitură de cap, iar două minute mai târziu, Universitatea a trecut la conducerea prin golul lui Ursu. Astfel, scorul pauzei a fost 2-1, după ce Florescu a ratat ultima șansă a “Șepcilor roșii” în prima repriză.

Actul secund a început echilibrat, fără acțiuni de poartă. Totuși, Ene a majorat diferența în minutul 59, cu o execuție simplă, din careul mic. Trei minute mai târziu, Florescu a încercat o finalizare spectaculoasă din careu, dar balonul a trecut peste poartă. Hordouan a încheiat seara perfectă a Universității, cu golul din minutul 88. Astfel, clujenii s-au impus cu 4-1, în ultimul meci din Liga 3.

Echipele de start:

“U” Cluj: Albuț – Tackacs, Abrudan, Cordoș, Micaș – Florescu, Giurgiu – Hordouan (’89 Telcean), Ursu (’60 Greu), Hațiegan ('75 Salcău) – Ene (’70 Lemnaru)

Industria Galda de Jos: Angeru – Frențiu, Haiduc, Olar, Boancă, Lupșan, Sîrbu (’51 Moga), Goronea, Costea, Baghiu (’64 Dup), Mureșan

Universitatea Cluj a câștigat Seria 5, din Liga 3, cu 74 de puncte.

Comenteaza