“U” Cluj încheie în genunchi play-off-ul ligii secunde. “Studenții” au pierdut și în fața Concordiei Chiajna

“U” Cluj încheie în genunchi play-off-ul ligii secunde. “Studenții” au pierdut și în fața Concordiei Chiajna
| Foto: FC Universitatea Cluj

Formația pregătită de Erik Lincar a pierdut ultimul meci din play-off, scor 0-1, și încheie pe locul al treilea în eșalonul secund, urmând să joace barajul pentru promovare.

Cu un prim 11 format din mai mulți jucători ce au prins minute puține în ultimele săptămâni, “Șepcile roșii” au început modest jocul. În ciuda calității scăzute a terenului, gazdele au avut inițiativa, iar golul nu s-a lăsat prea mult așteptat.

În minutul 11, la un balon trimis în adâncime, Voicu a profitat de o eroare a lui Alarcon și l-a învins pe Păun cu un șut în apropiere de vinclu. “Studenții” nu au oferit o replică pe măsură, iar ilofenvii au continuat să atace și Matiș a trecut pe lângă golul doi (14).

Echipa clujeană a suferit serios pe sinteticul de la Chiajna și abia după o jumătate de oră de joc, Vali Alexandru a semnat prima ocazie a oaspeților, o lovitură de cap ce a trecut alături (30). A rămas și singura oportunitate a “Șepcilor roșii” în prima parte, iar Concordia a intrat în avantaj la cabine, scor 1-0.  

Deși Erik Lincar a încercat să trimită forțe proaspete în ofensivă după pauză, jocul s-a desfășurat de aceeași manieră. Clujenii au fost lipsiți de inspirație și au ajuns greu în poziție favorabile în apropierea careului advers.

Prima ocazie a reprizei secunde a venit din gheata lui Ely Fernandes, care și-a încercat norocul de la mare distanță, însă Aldescu a reținut în doi timpi (64). Tot goalkeeper-ul oaspeților l-a blocat și pe Tescan câteva minute m ai târziu (65). Totuși, după jumătatea reprizei, Nini Popescu a scăpat pe contraatac, însă Păun a intervenit salvator (70).

În ciuda efoturilor din minutele de final, Universitatea Cluj nu a reușit să înscrie și a cedat pe terenul Concordiei Chiajna, scor 0-1. Astfel, “studenții” urmează să se duele la baraj cu Dinamo.

Comenteaza