“U” Cluj – Industria Galda de Jos. “Studenții” își iau adio de la Liga a 3-a

“U” Cluj – Industria Galda de Jos. “Studenții” își iau adio de la Liga a 3-a
“U” Cluj a trecut cu 2-0 de Recea, în deplasare | Foto: Cristian Cosma / FC Universitatea Cluj

Partida cu echipa din județul Alba va fi una specială pentru căpitanul “șepcilor roșii”, Gabriel Giurgiu.

După 27 de meciuri în Liga a 3-a (23 de victorii, două remize și două înfrângeri), formația clujeană se pregătește de ultimul meci în al treilea eșalon valoric. “Stundenții” au cel mai bun atac, cu 84 de goluri marcate și cea mai bună defensivă, cu doar 15 goluri primite.

Jocul cu Industria Galda de Jos va marca o bornă importantă în cariera lui Gabriel Giurgiu. Căpitanul Universității va evolua în meciul cu numărul 200 pentru clujeni, fiind pe locul 19 într-un clasament all-time, al cărui lider este Ionel Dobrotă, cu 420 de partide. De asemenea, Valentin Lemnaru ar putea juca meciul cu numărul 100, iar Octavian Ursu pe cel cu numărul 50.

Fundașul Octavian Abrudan a făcut apel la suportul fanilor în ultima partidă din Liga a 3-a. “Este ultimul nostru meci în Liga a III-a, îi așteptăm să ne susțină în număr cât mai mare, cum au făcut-o de fiecare dată pe unde am jucat, în județ sau în alte orașe și locuri pitorești din țară. Ei știu cel mai bine cum să facă acest lucru.

Partidele de acasă au fost spectaculoase, mai ales în ultima perioadă și sper ca oamenii să plece de la stadion cu un sentiment de bucurie și împlinire după un an al nostru de muncă, dar și al lor, pentru că și ei au meritul de a ne fi încurajat meci de meci”, a spus Abrudan.

Meciul dintre Universitatea Cluj și Industria Galda de Jos va avea loc sâmbătă, 26 mai, de la ora 19:30, pe Cluj Arena.

Comenteaza