"U" Cluj caută victoria după trei eșecuri la rând. Poli Iași, următorul adversar al "studenților"

"U" Cluj caută victoria după trei eșecuri la rând. Poli Iași, următorul adversar al "studenților"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Echipa clujeană se duelează cu formația ce a câștigat ambele meciuri directe din actualul sezon.

După trei eșecuri consecutive, în Superligă și Cupa României, Universitatea Cluj evoluează pe teren propriu împotriva Politehnicii Iași și speră să pună capăt seriei negative. Antrenorul "studenților" așteaptă o reacție din partea elevilor săi, în abilitățile cărora încă crede.

"E o echipă care ne-a bătut de două ori. Suntem preocupați. Nu putem lăsa capul jos, trebuie să reacționăm. Să ne amintim ce meciuri am făcut, nu am fost dominați, cu mici excepții, niciodată. Eu nu mi-am pierdut încerederea, sunt un luptător și am mare încredere că pot să scor echipa din această situație", a declarat Ioan Ovidiu Sabău înaintea partidei.

Şase succese, cinci remize şi şapte înfrângeri este palmaresul înregistrat de clujeni în campionatul curent pe teren propriu. De partea cealaltă, ieşenii au câştigat trei dintre cele 18 deplasări, iar de alte cinci ori au terminat la egalitate.

Cele două formaţii s-au mai întâlnit în principala competiţie internă de şase ori, de cinci ori s-au impus moldovenii, iar o partidă s-a terminat cu victoria "studenților". Acest singur succes a avut loc în 2014, când Nuno Viveiros și Nicolae Mușat marcau golurile ce aduceau victoria cu 2-0.

În actualul sezon, Universitatea Cluj a fost învinsă în ambele jocuri din sezonul regulat de Poli Iași. Mai întâi, jocul de pe Cluj Arena, disputat în două zile diferite din cauza condițiilor meteo, a fost câștigat de moldoveni cu 2-0, iar ieșenii s-au impus și în Copou, scor 1-0.

Jocul dintre Universitatea Cluj și Poli Iași este programat astăzi, de la 16:45.

Comenteaza