”U” Cluj întâlnește Luceafărul Oradea într-o partidă de pregătire

”U” Cluj întâlnește Luceafărul Oradea într-o partidă de pregătire
Universitatea Cluj va evolua cu Luceafărul Oradea, sâmbătă, de la ora 11:30, la Sânmartin, în cel de-al doilea amical al verii.

Viitoarea adversară a "Șepcilor roșii" a încheiat pe locul 10 ediția trecută din Liga a II-a, cu un bilanț de 14 victorii, 5 egaluri și 15 înfrângeri. Pe banca orădenilor se află Cornel Țălnar, antrenor care a pregătit-o pe "U" Cluj în două rânduri (1997-98, respectiv 2009). Luceafărul l-a achiziționat în aceste zile pe Andrei Cordoș (29 ani), fundaș care a evoluat pentru "studenți" în perioada 2005-09, anunță liga2.ro.

"Va fi un meci interesant, cu o echipă care e pe linie dreaptă înaintea începerii campionatului. Vor fi alte date în ceea ce privește jocul. Cei mici vor juca mai puțin, pentru că e o echipă matură și orice victorie are o perspectivă bună pentru ceea ce urmează", a declarat antrenorul Universității Cluj, Marius Popescu.

"Luceafărul e o echipă bună. I-am întâlnit anul trecut, în Liga a II-a, când eram la Satu Mare. Va fi un duel interesant. Noi ne pregătim pentru Liga a II-a practic", a spus Mihai Onicaș.

Miercuri, "U" Cluj a învins-o cu 7-0 pe Sticla Arieșul Turda (Liga a IV-a), într-un amical disputat în Parcul Sportiv Iuliu Hațieganu.

Primul meci oficial al Universității din noul sezon este programat pe 9 august, în Cupa României, contra Unirii Dej, iar în 26 august se va desfășura etapa inaugurală din Liga a III-a.

Luceafărul Oradea va debuta în ediția 2017-18 din eșalonul secund pe 5 august.

Comenteaza