"U" Cluj învinge la limită Ripensia și încheie anul pe loc de play-off

"U" Cluj învinge la limită Ripensia și încheie anul pe loc de play-off

Trupa lui Costel Enahce a reușit să treacă de formația timișoreană, scor 1-0, și încheie 2020 pe locul al șaselea în clasamentul eșalonului secund. 

Pe un gazon îmbibat de ploaia care a curs întreaga zi în oraș, jocul de pe Cluj Arena a avut un start echilibrat. Chiar dacă terenul a pus probleme serioase, gazdele au avut prima ocazie prin Gavra, care a reluat puțin pe lângă vinclu o centrare a lui Taub (7).

Presiunea "studenților" a dat roade după aproape un sfert de oră, când după o minge trimisă în careu din corner, Gabi Tamaș a trimis din cădere în plasa porții oaspeților (14).

Dupa marcarea golului, clujenii s-au retras, iar jouul a fost echilibrat. Pana la finalul reprizei, Taub și-a încercat și el norocul de la distanță (28), însă scorul primei părți a fost 1-0.

Echilibrul din prima parte s-a menținut și în startul actului secund. Oaspeții au încercat de câteva ori sa îl surprindă pe Muțiu, însă goalkeeper-ul Universității Cluj a fost de fiecare dată la post. 

Odată cu apropierea de final, gazonul a devenit din ce în ce mai greu, iar jocul a devenit o luptă surdă. Pîrvulescu a semnat o ocazie importantă în minutul 68, dar Dobre și-a salvat echipa. 

În ultimele secvențe ale partidei, "Șepcile roșii" au renunțat total la ofensivă și au încercat sa conserve rezultatul. 

Defensiva clujeană a rezistat, "studenții" s-au impus cu 1-0 și încheie anul pe loc de play-off. 

Comenteaza