“U” Cluj își întărește ofensiva. Transfer din Israel pentru “studenți”

“U” Cluj își întărește ofensiva. Transfer din Israel pentru “studenți”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Formația pregătită de Adrian Falub a confirmat înțelgerea cu Idan Golan, fotbalist ce poate evolua pe orice poziție în spatele atacantului.

Universitatea Cluj a bifat un nou transfer, cel al jucătorului israelian Idan Golan. Fotbalistul în vârstă de 24 de ani sosește de la Hapoel Nof HaGalil, din liga secundă israeliană. Golan a fost crescut de Hapoel Haifa, club alături de care a cucerit Cupa Israelului în sezonul 2017-2018, fiind coleg cu Gabriel Tamaș.

În cariera sa, Idan Golan a mai trecut și pe la Hapoel Ramat Gan, echipă pentru care a înscris de patru ori în 32 de jocuri. Fotbalistul poate evolua atât în benzile terenului, cât și în spatele atacantului.

“Am ales să vin aici, deoarece mi-am dorit să joc în afara granițelor țării mele și cred că acest loc este perfect pentru a deveni mai bun ca jucător și pentru a avansa în cariera mea. Știu că ”U” este un club cu o istorie uriașă de peste 100 de ani.

Am aflat câte ceva și despre suporterii acestei echipe, care însă din păcate nu vor putea veni la stadion din cauza pandemiei. Voi da totul pentru a ajuta echipa să promoveze în Liga 1. Acesta este obiectivul meu pentru noul sezon”, a declarat Idan Golan la sosirea la “U” Cluj.

loading...
Comenteaza