"U" Cluj joacă astăzi primul meci oficial din 2023. Echipa probabilă

"U" Cluj joacă astăzi primul meci oficial din 2023. Echipa probabilă
| Foto: FC Universitatea Cluj

Partida cu FC Voluntari va consemna și revenirea lui Ioan Ovidiu Sabău pe banca tehnică.

După o pauză de aproape o lună, "studenții" reiau duelurile din Superligă, iar obiectivul primăverii e unul singur - ieșirea din zona fierbinte a clasamentului. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu Voluntari!

Primul adversar al formației clujene în noul an e FC Voluntari, echipă mai bine clasată dar care are o singură victorie în ultimele 4 meciuri de campionat. În schimb, ilfovenii nu au mai pierdut în deplasare din finalul lunii august, când erau învinși tot la Cluj, dar de CFR.

Pe de altă parte, Universitatea Cluj a obținut puncte pe propriul teren în ultimele meciuri, "studenții" fiind învinși o singură dată, tot de către rivala din oraș. Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

Duelul dintre "Șepcile roșii" și FC Voluntari este unul fără un istoric bogat, având în vedere că primul episod al confruntării dintre cele două echipe a avut loc în turul sezonului regulat și s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

Totuși, partida va fi una specială pentru Ioan Ovidiu Sabău, care revine pe banca tehnică a unei echipe după aproape 9 ani. Cea mai recentă aventura a sa ca antrenor a fost la ASA Târgu Mureș, în stagiunea 2013-2014.

Revenit la "U" Cluj, Sabău a schimbat sistemul în timpului cantonamentului și a decis să implementeze un modul tactic de inspirație italiană, cu trei fundași centrali. Sistemul este unul care oferă stabilitate în defensivă, dar și mai multe opțiuni în atac.

Echipa probabilă:

Iliev - Ilie, Miron, Ispas - Vlădoiu, Romario, Remacle, Briceag - Chipciu, Stoica, Thiam

Partida dintre Universitatea Cluj și FC Voluntari este programată astăzi, de la 16:30.

Comenteaza