"U" Cluj joacă astăzi ultimul meci al anului, pe terenul celor de la Sepsi

"U" Cluj joacă astăzi ultimul meci al anului, pe terenul celor de la Sepsi
| Foto: FC Universitatea Cluj

"Studenții" încheie 2022 cu o deplasare contra unei dintre cele mai ofensive formații din Superligă.

Fără victorie în ultimele 4 meciuri de campionat, Universitatea Cluj este în căutarea unui succes cu care să încheie anul care a consemnat revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu Sepsi!

Ultimul adversar al "Șepcilor roșii" va fi Sepsi OSK, o formație care nu a mai pierdut de la finalul lunii octombrie. Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

În plus, clujenii speră să răzbune și eșecul din turul sezonului regulat. Atunci, covăsnenii se impuneau cu 1-0 prin golul lui Rondon, în singura întâlnire directă dintre cele două echipe. După acel joc, Erik Lincar s-a despărțit de "U" Cluj, iar Eugen Neagoe a sosit în locul său.

Pentru actualul tehnician al "studenților" va fi un meci special. Neagoe a antrenat Sepsi OSK în 56 de meciuri în perioada 2017-2019, fiind primul tehnician care a calificat formația în play-off-ul Superligii.

În ceea ce privește duelul său cu celălalt antrenor, Cristiano Bergodi este neînvins în cele trei întâlniri directe cu Eugen Neagoe. Antrenorul italian a câștigat două jocuri, iar o partidă s-a încheiat la egalitate.

Partida dintre Universitatea Cluj și Sepsi OSK se va disputa astăzi, de la 15:00.

Comenteaza