"U" Cluj joacă tare "meciul" cu Neagoe. Radu Constantea: "Nu poate fi numit la Universitatea Craiova!"

"U" Cluj joacă tare "meciul" cu Neagoe. Radu Constantea: "Nu poate fi numit la Universitatea Craiova!"

Președintele clujenilor, Radu Constantea, a povestit în direct la Digisport cum au decurs discuțiile cu Eugen Neagoe și de ce tehnicianul nu va deveni așa ușor cum și-ar dori antrenor "cu acte" la olteni.

Radu Constantea a declarat că a decis să nu acepte rezilierea pe cale amiabilă a contractului cu Eugen Neagoe, dorit de Universitatea Craiova, și spune că va urma un proces la comisiile FRF. 

"Nu s-a discutat de nicio sumă. Am fost anunțați pe 23 decembrie de Eugen că nu mai vrea să continue, pentru că are ofertă de la Universitatea Craiova. A spus că e clubul lui de suflet și că e singura echipă pentru care pleacă de la club. I-am explicat că nu-l putem lăsa pentru că suntem într-o situație dificilă din punct de vedere al situației din clasament. Pe 4 ianuarie o să ne reunim și trebuie să avem antrenor. Pentru noi nu e o variantă această despărțire. 

Am avut o discuție pe 24 cu Eugen, a venit la Cluj. I-am spus de această poziție a noastră, că nu putem accepta rezilierea amiabilă. Atunci când ar exista o compensație, atunci putem discurta. Așa există și la nivel european. N-am vorbit de nicio sumă, însă a spus că va denunța contractul. Am primit o notificare prin care Neagoe a denunțat contractul cu U Cluj.

Are obligativitatea de a plăti 50% din sumele pe care noi i le-am plătit. Din punctul nostru de vedere, nu poate fi numit la Universitatea Craiova. Scrie clar în regulament că nu poate fi numit până la o decizie a comisiilor FRF. El a luat salariile din august, septembrie, octombrie, noiembrie, plus anumite prime.

Un pic mai mult de 16.000 de euro (n.r. trebuie să restituie Neagoe). Plata acestei sume este prima condiție de a denunța contractual. Dupa aceea trebuie să meargă la comisii. Sunt niște regulamente pe care noi le respectam. Mă pun și în locul lui. Universitatea Craiova e un club care în momentul de față este mult mai sus decât U Cluj", a spus Radu Constantea, președintele FC Universitatea Cluj, la Fotbal Club pe Digisport.

Comenteaza