"U" Cluj, la ultima partidă a verii pe Cluj Arena. "Căpitanul" Gabriel Giurgiu, la meciul 200 în alb-negru

"U" Cluj, la ultima partidă a verii pe Cluj Arena. "Căpitanul" Gabriel Giurgiu, la meciul 200 în alb-negru
Gabriel Giurgiu | Foto: Cristian Cosma / FC Universitatea Cluj

Universitatea Cluj își încheie periplul din Liga a III-a sâmbătă, de la ora 19:30, cu un meci împotriva Industriei Galda. Partida de pe Cluj Arena va avea o însemnătate specială pentru unii dintre jucătorii "Şepcilor roşii", un motiv în plus ca fanii să fie în tribună, alături de echipă. Poate fi şi ultima reprezentaţie a "studenţilor" pe Cluj Arena până în luna septembrie, având în vedere că Liga 2 începe în primele zile din august, când stadionul din Parcul Central e ocupat de Untold.

Aventura Universității în "fotbalul mic" se ]ncheie sâmbătă, când "studenții" îşi iau ‘’adio’’ de la Liga a III-a.

Partida împotriva celor de la Industria Galda va fi una specială pentru căpitanul Universităţii, Gabriel Giurgiu, care, sâmbătă, va intra în clubul select al jucătorilor cu 200 de partide în tricoul ‘’alb-negru’’.

Momentan, Giurgiu are 199 de partide pentru “U”, în Ligile II, III și IV, fiind la egalitate cu Iosif Mureșan, însă odată cu atingerea cotei 200 va urca pe locul 19 în clasamentul ‘’all-time’’ al fotbaliștilor cu cele mai multe meciuri în tricoul Universităţii. Topul este condus de Ionel Dobrotă, cu 420 de partide.

În cazul în care va evolua în meciul cu Industria, Vali Lemnaru va atinge și el o bornă importantă, cea a celor 100 de meciuri pentru Universitatea.

Potrivit site-ului oficial al FC Universitatea Cluj, doar 78 de jucători au bifat, până acum, 100 de partide pentru “U”, astfel că atacantul nostru va fi jucătorul cu numărul 79 în acest club select.

Octavian Ursu și Tudor Telcean vor atinge și ei cifre rotunde dacă vor bifa o prezență în partida cu Industria Galda. Primul va juca meciul cu numărul 50, în timp ce Telcean ar putea bifa jocul cu numărul 10.

Partida FC Universitatea Cluj - Industria Galda se joacă sâmbătă, de la ora 19:30, pe Cluj Arena, când Universitatea dă ultima reprezentație a sezonului. Fanii "Şepcilor roşii" nu îşi vor mai putea vedea favoriţii pe Cluj Arena în această vară, întrucât clubul este forţat să părăsească stadionul din Parcul Central în primele etape din Liga 2, în luna august, când pe Cluj Arena are loc festivalul Untold. În funcţie de starea gazonului după cele patru zile de festival, "studenţii" ar putea juca în afara Clujului primele două sau trei partide din sezonul viitor.

Comenteaza