“U” Cluj mai speră la promovarea directă. “Studenții” au reușit să obțină o victorie la limită cu Sportul Snagov

“U” Cluj mai speră la promovarea directă. “Studenții” au reușit să obțină o victorie la limită cu Sportul Snagov
| Foto: Cristi Cosma/fcuniversitateacluj.ro

Echipa pregătită de Bogdan Lobonț are în continuare speranțe la locul al doilea, după ce Nicolae Pîrvulescu a adus cele trei puncte în finalul meciului cu ilfovenii.

Pe un teren afectat serios de ploaia care a curs toată ziua la Cluj, oaspeții au început mai bine partida. Minutul șase a adus prima ocazie, dublată de o altă oportunitate, după aproape un sfert de oră. De fiecare, Dur-Bozoancă a fost salvatorul clujenilor. “Șepcile roșii”au preluat inițiativa și au dominat, cel puțin la capitolul posesie. Totuși, elevii lui Bogdan Lobonț nu au reușit să se apropie periculos de poarta ilfovenilor. Astfel, prima repriză, una săracă în fotbal s-a încheiat 0-0.

La revenirea de la cabine, tot “studenții” au dominat jocul, dar cei de la Snagov au fost mai periculoși. După mai bine de o oră de joc, oaspeții au reușit să înscrie, însă centralul a anulat reușita pentru offside. Clujenii au replicat imediat, Taub i-a centrat lui Axente, dar devierea sa a trecut puțin pe poartă. Trupa pregătită de Bogdan Lobonț a presat până la final, iar golul a venit în cele din urmă. În minutul 89, Hațiegan a centrat în careu, iar Pîrvulescu l-a îvins pe goalkeeper-ul advers, cu o lovitură de cap. După gol, spiritele s-au încins pe cele două bănci, air arbitrul a trimis la vestiare mai mulți oficiali ai celor două formații.

Echipe de start:

Universitatea Cluj: Dur-Bozoancă – Al. Coman, Abrudan, Berci, Taub – Greu, Pîrvulescu – Chitoșcă (Florescu ‘46), Goga, Hordouan (Hațiegan ‘73) – Gavra (Axente ‘62)

Sportul Snagov: Marinescu – Gît, Ilie, Lică, Stancu – Ion, Bărbulescu, Bortoțeanu – Huiban (Tazouti ‘74), Al. Ioniță, Cubleșan

În urma victoriei cu Sportul Snagov, “U” Cluj a acumulat 77 de puncte și revine pe locul trei, distanța față de Academica fiind de cinci puncte.

Comenteaza