“U” Cluj, meci de Liga 1 în Cupa României. Clujenii întâlnesc Astra Giurgiu

“U” Cluj, meci de Liga 1 în Cupa României. Clujenii întâlnesc Astra Giurgiu
| Foto: Cristian Cosma/fcuniversitateacluj.ro

După ce anul trecut au dat peste Dinamo în “optimi”, acum “studenții” vor întâlni campioana din urmă cu trei sezoane.

După săptămâni agitate, în care antrenorul Falub a fost înlocuit cu Mircea Cojocaru, jucătorii Universității Cluj se pregătesc de primul meci mare al sezonului. Pe Cluj Arena va veni Astra, o formație cu pretenții în Liga 1. “Șepcile roșii” pregătesc partida cu giurgiuvenii cu un moral bun, după victoria 4-0 în fața formației ACS Poli Timșoara.

Întâlnirea din “optimi” va fi a 14 dintre cele două echipe. Palmaresul de până acum este unul echilibrat, cu cinci victorii de fiecare parte și trei remize. Primul meci dintre cele două formații s-a disputat în urmă cu 20 de ani, iar Astra s-a impus la limită, 2-1. În Cupă, Universitatea a întâlnit doar cu formația secundă a Astrei și a fost eliminată în mod surprinzător de giurgiuveni. Ultimul duel dintre “studenți” și “astrali” s-a jucat în urmă cu trei ani și s-a încheiat cu o remiză albă.

Fundașul Universității Cluj, Octavian Abrudan a prefațat partida din “optimile” Cupei. “Așteptăm acest meci, Astra e o echipă foarte bună din Liga 1. Sunt convins că oamenii vor fi interesați să vadă acest meci. Oricine va juca sunt sigur ca vor fi jucători de valoare și va trebui să fim la un nivel înalt pentru a le putea face față.

Astra a demonstrat că este o echipă bună în acest început de campionat, nu pot să zic dacă este sau nu o tragere la sorți mai bună decât în sezonult trecut. Va fi și acesta un meci greu, ca și cel cu Dinamo. Sperăm să nu ajungem la penalty-uri pentru că avem un meci important în campionat, la finalul săptămânii”, a declarat Abrudan.

Meciul dintre Universitatea Cluj și Astra Giurgiu din Cupa României se va juca miercuri, 31 octombrie, de la ora 19:00.

Comenteaza