”U” Cluj – Metalurgistul, mai mult decât un meci. Banii de pe bilete vor fi donați lui Coroian

”U” Cluj – Metalurgistul, mai mult decât un meci. Banii de pe bilete vor fi donați lui Coroian
Partida dintre ”U” Cluj și Metalurgistul, programată vineri, la Cugir, va avea și un scop umanitar. Banii încasați pe bilete vor fi donați lui Cristian Coroian (44 ani). Fostul fotbalist de la CFR și Universitatea Cluj trece prin momente grele.

În vara lui 2015, pe când îi pregătea pe cei de la Cugir, Coroian a suferit un accident vascular cerebral. De atunci, fostul jucător de la CFR și Universitatea Cluj urmează un tratament pentru recuperare extrem de costisitor.

Metalurgistul nu l-a uitat pe "Coro", iar banii încasați pe bilete la meciul cu "Șepcile roșii" îi vor fi donați. Prețul unui tichet va fi de 8 lei.

"Când mă gândesc la «Coro», mă gândesc ca la cineva din familia mea. A fost un șoc pentru mine (ce i s-a întâmplat - n. red.), nu vroiam să accept. Toată lumea îmi spunea că recuperarea va fi grea, dar eu ziceam că într-o lună revine la antrenamente. Am realizat într-un târziu cât de grav este când ni s-a spus: «Acum tot ce putem face e să ne rugăm Lui Dumnezeu».

Am văzut apoi cum Dumnezeu ne-a ascultat rugăciunile tuturor și apărea minune după minune. Cel mai îmbucurător este că recuperarea merge bine, «Coro» este tot mai bine și sunt sigur că dorința imensă pe care o am în inimă, de a schimba pase pe dreptunghiul verde se va împlini curând", a declarat managerul general al Metalurgistului, Bogdan Petric, pentru ziarulunirea.ro.

Metalurgistul Cugir - "U" Cluj se joacă vineri, de la ora 14:00, în etapa a 13-a din Liga a III-a.

Comenteaza