"U" Cluj, niciun pas greșit sub comanda lui Enache. "Studenții" au revenit pe podium

"U" Cluj, niciun pas greșit sub comanda lui Enache. "Studenții" au revenit pe podium
| Foto: FC Universitatea Cluj

Formația clujeană a reușit să se impună în deplasarea complicată de la Mioveni, scor 1-0, și ocupă locul al treilea în eșalonul secund. 

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Gazdele au început mai bine partida de la Mioveni, în timp ce “studenții” au rămas în propria jumătate în primele minute. Prima ocazie a venit în minutul 20, iar Vâtcă a avut un reflex foarte bun în fața lui Negruț.

Trupa lui Claudiu Niculescu a fost în continuare mai activă, iar Rusu a trimis puțin peste poartă din interiorul careului (31). Imediat, Gavra a încercat să profite e o greșeală în defensiva adversă, însă fără succes. Astfel, scorul pauzei a fost 0-0.

Startul actului secund a fost unul echilibrat. Totuși, clujenii au arătat mai bine decât în prima parte, iar minutul 57 a adus o dublă ocazie pentru trupa luI Costel Enache. Mai întâi, Popescu a respins șutul de la distanță al lui Golan, mingea a ajuns la Taub, însă fundașul a șutat peste.

Totuși, două minute mai târziu, Meșter i-a pasat scurt lui Negrean puțin în afara careului, iar mijlocașul “Șepcilor roșii” a șutat superb în vinclu, reușind să deschidă scorul (59). După marcarea golului, “studenții” le-au cedat inițiativa gazdelor, care alergau după un gol egalizator.

CS Mioveni a încercat să înscrie golul care i-ar fi putut aduce în punct, însă fără succes. Treptat piteștenii au început să se precipite, în timp ce defensiva clujeană părea de neînvins. Vâtcă s-a evidențiat în prelungiri, la ocazia lui Coșereanu (90+2), iar Universitatea Cluj s-a impus cu 1-0 la Mioveni și a urcat pe podiumul Ligii a 2-a.

Echipe de start: 

CS Mioveni: Popescu – Oancea, Garutti, Iacob, Burnea (Ișfan '78) – Rădescu (Coșereanu '72), D. Toma, Vereș (Marinescu '65), C. Șerban (Mar '72) – Negruț (Velbrum '72), Rusu

"U" Cluj: Vâtcă – Inacio, Tamaș, Luchin, Neciu (Taub '46) – Mâneran (Meșter '56), Negrean (Dican '82), Novac, Golan, N. Pîrvulescu (Ribeiro '46) – Gavra (Goga '75)

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza