'U" Cluj nu a reușit minunea la Sibiu. "Studenții" vor juca și sezonul viitor în Liga a 2-a

'U" Cluj nu a reușit minunea la Sibiu. "Studenții" vor juca și sezonul viitor în Liga a 2-a
| Foto: Cristian Cosma/fcuniversitateacluj.ro

Deși au reușit să se impună pe terenul celor de la Hermannstadt, scor 1-0, prin golul lui Goga, elevii lui Bogdan Lobonț nu au putut întoarce deficitul de două goluri din tur. 

Conștienți că nu au altă șansă decât să fie ofensivi încă din start, clujenii au început bine meciul. În ciuda faptului că au dominat, “studenții” nu au reușit să fie periculoși la poarta lui Căbuz. În plus, prima ocazie a partidei a venit după un sfert de oră, la un șut al lui Dumitriu, ce a trecut puțin pe lângă poarta lui Dur-Bozoancă. “U” Cluj a fost în continuare echipa care a controlat jocul, iar elevii lui Bogdan Lobonț au încercat să arunce baloane lungi pe vârful Axente. Tactica nu a dat roade, iar scorul pauzei a fost 0-0.

“Studenții” au început în forță și actul secund, însă fără să îi pună probleme lui Căbuz. Lobonț l-a introdus în teren pe golgheterul Gavra, iar schimbarea a dat roade. Întâi, după mai bine de o oră de joc, Goga a trimis cu capul puțin pe lâgă. La doar două minute, Gavra a centrat, iar Goga a înscris și a reaprins partida. Gazdele au răspuns repede, însă golul lui Tsoumou a fost anulat pentru offside. În ciuda faptului că Universitatea mai avea nvoie de un gol, sibeinii au fost cei care au controlat următoarele minute. În final, clujenii au mai ajuns greu la poarta gazdelor, iar partida s-a încheiat 1-0. Astfel, Univeriatatea Cluj va juca în Liga a 2-a și în sezonul viitor. 

Echipe de start:

Hermannstadt: Căbuz - Măţel, Dandea, Stoica, Tătar - Dâlbea, Antonov (Moreira '83) - Petrescu, Dumitriu, Popovici (Acsinte '67) – Tsoumou (Lendric '90)

Universitatea Cluj: Dur-Bozoancă - Al. Coman, Cordoş, Berci, Taub (M. Coman '87) – Greu (Hordouan ‘80), Florescu, Pîrvulescu – Chitoşcă (Gavra ‘57), Axente, Goga (cpt.)

loading...
Comenteaza