U Cluj: Nu există nicio intenţie legată de "îndepărtarea” directorului executiv Daniel Stanciu

U Cluj: Nu există nicio intenţie legată de "îndepărtarea” directorului executiv Daniel Stanciu
| Foto: facebook.com/FCUCluj

Clubul Universitatea Cluj a anunţat, într-un comunicat, că nu există vreo intenţie de îndepărtare a directorului executiv Daniel Stanciu sau discuţii legate de o nouă conducere.

De asemenea, clubul a precizat că echipa are asigurate toate condiţiile pentru a performa.

“Având în vedere informaţiile publicate sâmbătă în presa online, FC Universitatea Cluj face următoarele precizări:

Nu există nicio intenţie legată de "îndepărtarea” directorului executiv Daniel Stanciu. Acesta este implicat într-un proiect de management pe termen lung pe care doreşte să îl ducă la capăt.

De asemenea, nu există nicio discuţie legată de instalarea unei noi conduceri la club.

Echipa are asigurate toate condiţiile, sportive şi financiare, pentru a performa. În această vară, managementul clubului împreună cu sponsorii şi partenerii au făcut eforturi importante, în condiţiile speciale generate de pandemie, pentru a menţine FC Universitatea Cluj într-o zonă confortabilă din punct de vedere financiar.

Nu în cele din urmă, subliniem că FC Universitatea Cluj i-a încurajat mereu pe sportivii a căror carieră a fost marcată de culorile alb-negre să îşi continue activitatea în cadrul clubului, la finalul carierei de fotbalist. Unii dintre ei se află şi astăzi în staff-ul Universităţii, alţii au ales un alt drum în viaţă, dar uşa clubului rămâne mereu deschisă.

Începând cu 2016, proiectul care a adus “U” Cluj “de la marginea gropii” până în antecamera Ligii 1 s-a bazat pe persoane care lucrează în club în regim de voluntariat şi care au investit timp, energie, dar şi sume importante de bani pentru că FC Universitatea Cluj să existe în continuare şi pe terenul de fotbal, nu doar în cărţile de istorie, şi să îşi poată propune, an de an, revenirea în elită.

Îi aşteptăm, aşadar, pe toţi cei care pot contribui cu expertiză, cunoştinţele şi capitalul lor la succesul FC Universitatea Cluj să se alăture proiectului şi să se implice activ în viaţă clubului”, este comunicatul grupării clujene, postat pe Facebook.

 

Etichete
Comenteaza