“U” Cluj, obligată să obțină trei puncte. “Studenții” așteaptă și pașii greșiți ai adversarelor

“U” Cluj, obligată să obțină trei puncte. “Studenții” așteaptă și pașii greșiți ai adversarelor
| Foto: Cristian Cosma/fcuniversitateacluj.ro

Formația pregătită de Bogdan Lobonț are nevoie de victorie la Balotești, pe terenul unei formații deja retrogradate, și speră la rezultate nefavorabile pentru Chindia Târgoviște și Academica Clinceni. 

După o victorie dramatică pe propriul teren, în fața Sportului Snagov, clujenii au parte de un nou duel cu o echipă din Ilfov, de această dată în deplasare. Duelul de la Balotești este cu atât mai important, cu cât “studenții” nu au voie să facă pași greșiți pentru a mai avea șanse la promovarea directă.

Deși misiunea “Șepcilor roșii” pare una facilă, având în vedere că ilfovenii sun deja retrogrdați, CS Balotești le-a pus probleme în meciul tur. Cu Mircea Cojocaru pe bancă, la finalul lunii noiembrie, clujenii remizau pe teren propriu, 0-0.

Totuși, formația ilfoveană este în cădere liberă și nu a mai reușit să câștige de aproape trei luni, iar în ultimele 10 jocuri au obținut doar două puncte. Prin comparație, “U” Cluj a înregistrat în ultimele 10 partide, șase victorii, o remiză și trei înfrângeri. Principalele argumente ale clujenilor pentru a obține victoria la Balotești sunt Gavra și Goga, care împreună au marcat de 38 de ori în acest sezon.

Clujenii încă țintesc primele două locuri și încearcă să evite un baraj, care s-ar putea dovedi complicat. Trupa lui Bogdan Lobonț are nevoie de șase puncte în ultimele două jocuri și de rezultate negative ale celor două formații clasate pe primele două locuri, Chindia Târgoviște și Academica Clinceni.

Partida dintre Universitatea Cluj și CS Balotești se va disputa sâmbătă, 25 mai, de la ora 12:00.

Comenteaza