"U" Cluj, pas important spre promovare

"U" Cluj, pas important spre promovare
| Foto: foto Cristian Cosma / fcuniversitateacluj.ro

"Studenții" au învins în deplasare, echipa clasată pe locul doi în Seria 5 a Ligii a 3-a, Performanța Ighiu, scor 2-0. 

Clujenii au început mai bine partida disputată pe Stadionul "Cetate", din Alba Iulia. Atacantul adus în pauza comeptițională de la Viitorul Constanța, Cristi Ene, a semnat prima ocazie a Universității, după ce a șutat din careu, dar portarul advers a respins. Minutul 31 a adus primul gol al partidei, marcat de Iuliu Hațiegan, care a speculat greșelile din apărarea adversă și a înscris din careul mic. Scorul pauzei a fost 1-0 pentru "U".

"Șepcile roșii" au început mai bine și partea secundă, iar Abrudan a ratat o mare ocazie în minutul 57, când a luat bara la țintă din apropiere. Hațiegan a apărut din nou la finalizare în minutul 75, când a înscris cu un șut frumos din marginea careului, după o combinație cu Florescu. Clujenii s-au impus cu 2-0 și s-au distanțat în clasamentul Seriei 5, din Liga a 3-a. Universitatea ocupă primul loc cu 41 de puncte, iar Performanța Ighiu se află pe locul 2 cu 37 de puncte. "Studenții" au un meci mai pițin disputat decât echipa din județul Alba. 

Adrian Falub a început în formula: Dinu - Takacs, Cordoș, Abrudan, Manu - Micaș, Giurgiu, Florescu - Goga, Ene, Hațiegan

Următorul meci pentru "U" va fi împotriva Unirii Tășnad. 

 

 

Comenteaza