"U" Cluj rămâne în căutarea primei victorii. "Studenții" au pierdut și contra Petrolului

"U" Cluj rămâne în căutarea primei victorii. "Studenții" au pierdut și contra Petrolului
| Foto: FC Universitatea Cluj

Formația pregătită de Erik Lincar a pierdut în runda cu numărul 4 a sezonului regulat, scor 0-1, un meci în care clujenii au ratat din nou de la 11 m. 

În fața unei asistențe reduse, duelul celor două galerii a fost punctul principal de atracție în primele minute ale partidei de la Mediaș. Treptat atenția s-a mutat în teren, unde Grozav a avut prima ocazie, însă Brănescu a rezolvat situația (12).

Imediat, jocul s-a mutat la cealaltă poartă, iar Hofman a trimis peste o centrare venită din flancul stâng (15). În ciuda faptului că "studenții" au fost cei care au avut inițiativa, oaspeții au deschis scorul.

La jumătatea reprizei, Huja a centrat, iar Grozav a reluat cu capul, înalt, balonul l-a depășit pe Brănescu și a intrat în poartă (23). "Șepcile roșii" au replicat prin Chipciu, însă balonul trimis de mijlocaș a trecut peste transversală (25).

În minutele ce au urmat, Universitatea Cluj a fost echipa mai activă, însă elevii lui Erik Lincar au întâmpinat dificultăți în fața barajului defensiv al ploieștenilor. Finalul de repriză a adus mai multă presiune la poarta lui Vâlceanu, care s-a concretizat într-o lovitură de pedeapsă, după ce Ivanosvski l-a faultat pe Ispas.

Bălan a fost cel care și-a asumat răspunderea, însă a ratat și Petrolul a intrat în avantaj la cabine, 0-1.

La revenirea de la vestiare, Universitatea Cluj a forțat egalarea, dar Bălan a fost în continuare neinspirat în fața porții. Mai mult, oaspeții au aglomerat de fiecare data zonele în care "studenții" duceau balonul, iar echipa clujeană a găsit cu greu soluții.

Erik Lincar a trimis forțe proaspete în ofensivă și chiar a încercat să atace cu două vârfuri clasice. Insistențele nu au dat roade, iar defensiva ploieșteană a rezistat. 

Până la final, "Șepcile roșii" au căutat cu disperare golul, în timp ce oaspeții au profitat de fiecare întrerupere a jocului. 

Comenteaza