News alert "U" Cluj, reclamată la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării de un ONG susținut de UDMR

"U" Cluj, reclamată la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării de un ONG susținut de UDMR

După o serie de presiuni pentru suspendarea Cluj Arena, în urma cărora clubul a fost obligat să joace două meciuri considerate pe teren propriu la Mediaș, împotriva clubului a fost formulată o plângere la CNCD de către un ONG apropiat UDMR.

"Clubul nostru a fost chemat să se prezinte luni, 10 octombrie, în fața Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, în urma unei plângeri formulate de Asociația pentru Protecția Drepturilor Minoritare Miko Imre, care a solicitat, cităm, "investigarea comportamentului manifestat de suporterii acestuia din cadrul meciului de fobal jucat pe stadioul Cluj Arena, împotriva echipei Sepsi OSK Sfântul Gheorghe", este anunțul făcut, sâmbătă seara, de FC Universitatea Cluj.

Așa cum scrie și în prezentarea de pe site-ul oficial, Asociația pentru Protecția Drepturilor Minoritare Miko Imre se află în sfera de influență a UDMR și, în mai multe cazuri, a depus plângeri la CNCD atunci când interesele politice ale Uniunii au cerut-o.

"Serviciul de Asistenţă Juridică pentru Minorităţi „Mikó Imre” a fost înființat de Uniunea Democrată Maghiară din România cu scopul de a observa, semnala și împiedica orice tip de discriminare față de comunitatea maghiară din România", se arată pe site-ul asociației.

"U" Cluj, chemată la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării de un ONG susținut de UDMR

»»» În contextul în care "U" ar trebui să se prezinte luni în fața CNCD, la partida de sâmbătă, cu FC Hermannstadt, în care centralul Colțescu a acordat foarte ușor un cartonaș roșu împotriva clujenilor, din brigada trimisă să arbitreze au făcut parte Kovacs Istvan (arbitru VAR) și fratele său, Kovacs Szabolcs (arbitru de rezervă), iar observator pentru arbitri a fost Olah Iosif din Sfântu Gheorghe.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza