“U” Cluj, remiză albă cu FC Argeș. “Studenții” pierd primele puncte cu Bogdan Lobonț pe bancă

“U” Cluj, remiză albă cu FC Argeș. “Studenții” pierd primele puncte cu Bogdan Lobonț pe bancă
| Foto: fcuniversitateacluj.ro

Într-un meci marcat de erori de arbitraj, “Șepcile roșii” au încheiat la egalitate, iar seria de cinci victorii consecutive cu fostul internațional la conducere a luat sfărșit.

“Studenții” au început bine partida cu piteștenii, iar Pîrvulescu a trimis primul șut spre poartă în minutul trei, în urma unui contraatac. Forcingul clujenilor s-a oprit după primul sfert de oră, iar prima ocazie a oaspeților a fost transformată în gol de Buhăescu, dar centralul a anulat eronat reușita.

Treptat, jocul s-a echilibrat, iar gazdele au contat în ofensivă, doar prin acțiunile lui Goga. Totuși, cu trei minute înainte de finalul reprizei, căpitanul Universității Cluj a fost eliminat cu ușurință de arbitrul Buși. La pauză, scorul era egal, 0-0.

Jocul din actul secund nu s-a ridicat la nivelul unui duel între două formații de tradiție. Piteștenii s-au mulțumit să se apere și să încerce un gol pe contraatac. În schimb, Universitatea Cluj a încercat mai multe acțiuni ofensive, dar care s-au finalizat înainte de a ajunge la poarta apărată de Grecu. Până la final, jocul s-a desfășurat mai mult la centrul terenului, iar partida s-a încheiat la egalitate, 0-0.

Echipe de start:

Universitatea Cluj: Dur-Bozoancă – Căpușă, Abrudan, Berci – Al. Coman (Greu ‘87), Giurgiu, Sepsi (Janos ‘80), Taub – Pîrvulescu – Goga, Axente (M. Coman ‘67)

FC Argeș: Grecu – Tofan, Vișa, Turda, Hreniuc – Șerbănică, Florescu, Panait (Costin ‘90+3) – Buleică (Enceanu ‘86), Buhăescu, Năstăsie (V. Gheorghe ‘70)

În urma remizei cu FC Argeș, Universitatea a căzut pe locul trei, cu 57 de puncte, două mai puțin decât liderul, Sportul Snagov. În următoarea etapă, clujenii vor avea parte de un nou derby, în deplasare cu Petrolul.

Comenteaza