"U" Cluj s-a distrat contra Concordiei Chiajna la primul meci oficial din 2022

"U" Cluj s-a distrat contra Concordiei Chiajna la primul meci oficial din 2022

Formația pregătită de Erik Lincar s-a impus fără emoții în fața unei contracandidate la promovare, scor 4-0, și și-a asigurat calificarea matematică în play-off. 

Partida din runda cu numărul 17 a sezonului regulat din liga secundă a început cum nu se poate mai bine pentru "studenți". În minutul 9, Ely a luat o acțiune pe cont propriu, a trimis un șut centrare pe care Tescan l-a deviat ușor cu călcâiul și a deschis scorul.

Tabela s-a schimbat din nou trei minute mai târziu, când Hofman a centrat în careu și, de la prima bară, Ely a înscris primul său gol pentru "Şepcile roșii" chiar la debut.

Ely a arătat o dispoziție bună de joc și l-a pus din nou la încercare pe Silveanu (19). Imediat, Boiciuc a încercat un loc peste goalkeeper-ul advers, dar balonul s-a scurs agonizant pe lângă poartă.

Deși Universitatea Cluj a redus din turație, oaspeții nu au reușit să pună probleme timp de minute bune. Singura ocazie a Concordiei a venit cu 10 minute înainte de pauză, când N. Roșu a trimis în transversală (35). Astfel, scorul pauzei a fost 2-0.

Deși primele secvențe ale actului secund au fost echilibrate, "studenții" au reușit să majoreze diferența după aproape o oră de joc. Boiciuc a profitat de o eroare în defensiva oaspeților și i-a pasat lui Romario Pires, care a înscris fără emoții din mijlocul careului (57).

Universitatea Cluj nu a mai forțat, însă nou-intratul Haită a obținut un penalty pe care tot el l-a executat. Tânărul mijlocaș s-a îndreptat încrezător spre balon și l-a învins pe Silveanu (69).

Trupa lui Erik Lincar a conservat excelent avantajul de pe tabelă și a reușit să se impună la scor în fața unei rivale în lupta pentru promovare. 

Comenteaza