“U” Cluj s-a distrat cu Ripensia Timișoara și se întoarce acasă cu cele trei puncte

“U” Cluj s-a distrat cu Ripensia Timișoara și se întoarce acasă cu cele trei puncte
| Foto: FC Universitatea Cluj

Formația pregătită de Erik Lincar s-a impus fără probleme în fața echipei de pe malul Begăi, scor 3-0.

Încă din primele secvențe ale jocului de la Timișoara, “studenții” au încercat să își impună jocul. Trupa clujeană a dominat partida, însă fără să reușească acțiuni periculoase la poarta apărată de Mosoarcă. În ciuda dominației “Șepcilor roșii”, gazdele au primit penalty cu 10 minute înainte de pauză.

La o fază care nu anunța nimic, balonul l-a lovit în mână pe Ispas, iar centralul a arătat înspre punctul cu var. Gorcea a fost inspirat și a respins de lângă stâlpul porții balonul trimis de Golda (37). Motivați de parada goalkeeper-ului clujean, “studenții” au avansat, iar Hofman a reușit să deschidă scorul, din pasa lui Mitrea (45).

Astfel, la pauză, Universitatea Cluj conducea pe Stadionul “Dan Păltinișanu” în fața Ripensiei Timișoara, scor 1-0.

Elevii lui Erik Lincar au început bine și actul secund și au reușit să majoreze diferența. La două minute de la reluare, Haită a primit la peste 30 de metri de poartă, a driblat toți adversarii care i-au stat în cale și, odată intrat în careu, a înscris cu un șut la colțul lung (48).

Chiar dacă formația clujeană a redus din turație după cel de-al doilea gol, timișorenii nu au reușit să pună probleme. Mai mult, în minutul 73, Hofman a profitat de un balon pe care l-a recepționat în marginea careului și a reușit dubla cu un șut puternic, fără speranțe pentru portarul advers.

Până la final, Universitatea Cluj a fost singura echipă de pe teren și a reușit în să se impună cu 3-0 în fața Ripensiei Timișoara.

Comenteaza