“U” Cluj s-a distrat cu Ripensia Timișoara și se întoarce acasă cu cele trei puncte

“U” Cluj s-a distrat cu Ripensia Timișoara și se întoarce acasă cu cele trei puncte
| Foto: FC Universitatea Cluj

Formația pregătită de Erik Lincar s-a impus fără probleme în fața echipei de pe malul Begăi, scor 3-0.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Încă din primele secvențe ale jocului de la Timișoara, “studenții” au încercat să își impună jocul. Trupa clujeană a dominat partida, însă fără să reușească acțiuni periculoase la poarta apărată de Mosoarcă. În ciuda dominației “Șepcilor roșii”, gazdele au primit penalty cu 10 minute înainte de pauză.

La o fază care nu anunța nimic, balonul l-a lovit în mână pe Ispas, iar centralul a arătat înspre punctul cu var. Gorcea a fost inspirat și a respins de lângă stâlpul porții balonul trimis de Golda (37). Motivați de parada goalkeeper-ului clujean, “studenții” au avansat, iar Hofman a reușit să deschidă scorul, din pasa lui Mitrea (45).

Astfel, la pauză, Universitatea Cluj conducea pe Stadionul “Dan Păltinișanu” în fața Ripensiei Timișoara, scor 1-0.

Elevii lui Erik Lincar au început bine și actul secund și au reușit să majoreze diferența. La două minute de la reluare, Haită a primit la peste 30 de metri de poartă, a driblat toți adversarii care i-au stat în cale și, odată intrat în careu, a înscris cu un șut la colțul lung (48).

Chiar dacă formația clujeană a redus din turație după cel de-al doilea gol, timișorenii nu au reușit să pună probleme. Mai mult, în minutul 73, Hofman a profitat de un balon pe care l-a recepționat în marginea careului și a reușit dubla cu un șut puternic, fără speranțe pentru portarul advers.

Până la final, Universitatea Cluj a fost singura echipă de pe teren și a reușit în să se impună cu 3-0 în fața Ripensiei Timișoara.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza