”U” Cluj s-a impus clar la Viile Dejului și e sigură de calificarea la barajul pentru liga a treia

”U” Cluj s-a impus clar la Viile Dejului și e sigură de calificarea la barajul pentru liga a treia
”U” Cluj și-a asigurat, miercuri, calificarea la barajul pentru promovarea în liga a treia, după ce s-a impus cu 4-0 la Viile Dejului, în etapa cu numărul 26 din liga a patra.

Echipa lui Marius Popescu și-a asigurat cele trei puncte încă din prima repriză. Dorin Goga a deschis scorul în minutul 13 și tot el a realizat dubla în minutul 33. Iuliu Hațiegan (38) a marcat pentru 3-0, iar Goga (45) a reușit să mai înscrie încă o dată.

După victoria de miercuri, Universitatea Cluj nu mai poate prima poziție din serie până la finalul sezonului, fiind astfel sigură de calificarea la barajul pentru promovarea în liga a treia. "Șepcile roșii" au ajuns totodată la 67 puncte, 22 victorii și un golaveraj de 133-8. Viile Dejului se află pe 12, cu doar 23 puncte. În tur, "studenții" s-au impus cu 10-0 pe Cluj Arena.

Sâmbătă, de la ora 11:00, la Baza Sportivă "Dan Anca" din cartierul Gheorgheni, "U" Cluj va primi vizita celor de la Industria Sârmei Câmpia Turzii. Tichetele costă 10 lei (intrarea generală) și pot fi găsite de miercuri la standul clubului din Iulius Mall (până la ora 22:00), dar și sâmbătă, până la startul partidei. În ziua meciului ele vor fi disponibile și la Baza Sportivă "Dan Anca", începând cu ora 10:00. Copiii sub 14 ani însoțiți de un adult vor avea accesul gratuit, anunță fcuniversitateacluj.ro.

Viile Dejului - Universitatea Cluj 0-4 (0-4)

Au marcat: Goga (13, 33, 45), Hațiegan (38)

"U" Cluj: Pop - Potcoavă, Abrudan, Ionescu (79, Telcean), Manu - Giurgiu, Fizeșan (64, Chiorean) - Takacs, Goga, Hîmpea (55, Salcău) - Hațiegan (45+1, Pintea)

Antrenor: Marius Popescu

Stadion: Municipal, Dej

Comenteaza