Foto “U” Cluj s-a reunit înaintea noului sezon, iar Lincar speră la noi transferuri: “Încercăm să aducem fotbaliști care au jucat în play-off”

“U” Cluj s-a reunit înaintea noului sezon, iar Lincar speră la noi transferuri: “Încercăm să aducem fotbaliști care au jucat în play-off”
| Foto: ZIUA de Cluj
Reunire U Cluj
Reunire U Cluj
Reunire U Cluj
Reunire U Cluj
Reunire U Cluj
Reunire U Cluj
Reunire U Cluj
Reunire U Cluj
Reunire U Cluj

După o vacanță scurtă, “studenții” au reluat pregătirile, iar tehnicianul formației clujene așteaptă întăririle pentru primul sezon al “Șepcilor roșii” în elita fotbalului românesc, după o pauză de șapte ani.

Jucătorii Universității Cluj au revenit la antrenamente și se pregătesc deja pentru startul noului sezon. Dintre cei doi fotbaliști transferați în pauza competițională, doar Adrian Bălan a fost prezent la primul antrenament din noua stagiune.

Antrenorul formației clujene, Erik Lincar, promite noi achiziții și a dezvăluit că Universitatea urmează să facă nu mai puțin de șapte transferuri în perioada următoare.

“Suntem bucuroși să ne reîntâlnim, chiar dacă nu mai e același lot. Unor jucători le-a expirat contractul, alții au hotărât că e mai bine să meargă la alte echipe.

Noi încercăm să rezolvăm câteva transferuri în această perioadă. Muncim mult la transferurile pe care le dorim, încercăm să aducem jucători de valoare, care anul trecut au jucat în play-off.

În cursul săptămânii vor mai fi prezentați și alți jucători. Important e să avem cât mai mulți jucători la dispoziție înainte de startul campionatului, însă nu pot spune că va fi definitvat lotul în curând, având în vedere că perioada de transferuri se încheie în septembrie.

Ne interesează foarte mult să reușim achiziții importante, iar obiectivul meu principal este să facem cât mai multe puncte. Îmi doresc să ne descurcăm mai bine decât promovatele de anul trecut și să vedem la finalul sezonului regulat unde ne aflăm. Încercăm să mai finalizăm șapte transferuri.

Nu avem emoții în fața nimănui. Din câte am observat sunt mulți antrenori tineri. Cu experiență sunt doar Dan Petrescu și Cristiano Bergodi. Eu îl apreciez pe Dan Petrescu, am preluat din pragmatismul lui, cred că așa am și reușit să promovăm, dar asta nu înseamnă că nu îmi doresc să câștigăm împotriva CFR-ului”, a declarat Erik Lincar la reunirea echipei.

Universitatea Cluj se va pregăti pe plan local până în 24 iunie, iar mai apoi “studenții” se vor muta între 25 iunie și 5 iulie în Austria, unde vor disputa 4 partide amicale.

La reunirea echipei au fost prezenți și câțiva suporteri, care au avut și un mesaj pentru fotbaliștii Universității Cluj: “Orașul acesta merită să vadă în acest sezon jucători care își dau viața pentru echipa fanion!”

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

Comenteaza
loading...