“U” Cluj, salvată din nou de veterani. “Șepcile roșii” au câștigat în prelungiri duelul cu Chiajna

“U” Cluj, salvată din nou de veterani. “Șepcile roșii” au câștigat în prelungiri duelul cu Chiajna
| Foto: Cristian Cosma/fcuniversitateacluj.ro

Trupa pregătită de Adrian Falub a reușit să obțină cele trei puncte din întâlnirea cu Concordia, grație lui golurile înscrise de Florescu și Kay.

Prima parte a partidei de pe Cluj Arena a fost una care nu s-a ridicat nici măcar la nivelul Ligii a 2-a. Niciuna dintre cele două formații nu a avut faze importante de poartă, iar jocul s-a disputat mai mult la centrul terenului. Cele mai importante faze s-au petrecut după prima jumătate de oră. Mai întâi, Taub a ieșit accidentat în minutul 31, după o intrare tare a lui Lucian Ion. Apoi, în minutul 39, centralul partidei a acordat penalty, după un presupsus contact între Takacs și Bari. Albu a transformat lovitura de pedeapsă, iar Chiajna a intrat în avantaj la cabine, scor 1-0.

Startul actului secund s-a desfășurat după același scenari, iar Universitatea Cluj nu a reușit să amenințe poarta oaspeților. Abia după o oră de joc Pîrvulescu a avut o incursiune pe partea dreaptă, a șutat spre poartă, dar Costache a respins (63). Tot milocașul “studenților” a avut o altă acțiune în viteză (66), însă balonul a ieșit în afara terenului. Când părea că “Șepcile roșii” se îndreaptă spre un eșec, Florescu a urmărit foarte bine o minge și a reușit să aducă egalarea. În prelungiri, Inacio a centrat în careu, Kay s-a înălțat peste apărarea adversă și a adus victoria clujenilor, scor 2-1.

Echipa de start:

Universitatea Cluj: Dur-Bozoancă - Inacio, Telcean, Tiago - Takacs (Kay ‘46), Dican, Ceitil (Pîrvulescu ‘46), Taub (Florescu ‘32) - Rafa, Gavra, Goga

Costache - Dumitraş (Neagu ‘46), Stănică, Dobrosavlevici, Fota – Ciucureanu (Paliu ‘73), Albu, L. Ion - Ivanovici, Nica, Bari (Olteanu ‘89)

Pentru Univeristatea Cluj urmează o partidă în deplasare, împotriva nou-promovatei Turris Turnu Măgurele.

Comenteaza