“U” Cluj se distrează și cu Unirea Alba Iulia

“U” Cluj se distrează și cu Unirea Alba Iulia
| Foto: foto Cristian Cosma/fcuniversitateacluj.ro

“Șepcile roșii” au câștigat în deplasare, după o nouă demonstrație ofensivă, scor 7-0.

Cele două echipe nici nu au apucat să se acomodeze una cu cealaltă, când în minutul 9, Ene a deschis scorul pentru oaspeți. Până la jumătatea reprizei, “U” a mai ratat trei ocazii mari prin Hațiegan, Giurgiu și Goga, ultimul a lovit chiar bara transversală, de la mare distanță. Înainte de finalul reprizei, Goga nu a mai ratat și a majorat diferența în favoarea clujenilor. Ene a ratat o nouă oportunitate, iar scorul pauzei a fost 2-0.

Repriza secundă a început la fel ca și prima și Hordouan a înscris la două minute de la reluare.Cordoș la imitat șapte minute mai târziu, iar Goga a reușit dubla în minutul 58. Același Goga a înscris din nou în minutul 70 și a reușit hat-trick-ul. Când arbitrul se pregătea să fluiere finalul partidei, Lemnaru a reușit și el să îl învingă pe portarul gazdelor. Astfel, Universitatea se impune cu 7-0 și are 15 goluri marcate în ultimele două meciuri.

Adrian Falub a început în formula: Albuț – Takacs, Abrudan, Cordoș, Manu – Giurgiu, Micaș – Hordouan, Goga, Hațiegan – Ene

Primul “11” al Unirii Alba Iulia a fost: Suciu – Morar, Scrob, Onaca, Giurgiu – Grozav, Goguță – Davidaș, Captiu, Selagea – David

Universitatea Cluj conduce Seria 5, a Ligii a 3-a, cu 59 de puncte. Următorul meci al “studenților” este împotriva celor de la Gaz Metan Mediaș 2.

Comenteaza