“U” Cluj se întoarce fără puncte de la Buzău după o nouă evoluție dezamăgitoare

“U” Cluj se întoarce fără puncte de la Buzău după o nouă evoluție dezamăgitoare
| Foto: FC Universitatea Cluj

Deși au condus la pauză, elevii lui Adrian Falub au fost învinși cu 2-1 de formația condusă de Ilie Stan.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

“Șepcile roșii” au început bine jocul de la Buzău, iar experimentatul Ioan Filip a avut prima ocazie a clujenilor. După un sfert de oră de joc, Goga a deviat cu călcâiul pentru Golan, care a rămas singur cu goalkeeper-ul advers pe care l-a învins fără emoții.

Deși gazdele au încercat să avanseze și au căutat egalarea, Universitatea Cluj a ținut bine de minge și a controlat jocul. Prima oportunitate importantă a buzoienilor a venit în minutul 32, când Toma a șutat bine din lovitură liberă, însă Muțiu a respins spectaculos. Câteva minute mai târziu, portarul “studenților” a reținut șutul trimis de Toma.

Chiar înainte de finalul primei părți, Negrean a pătruns bine în care, i-a pasat lui Goga, însă șutul acestuia a trecut puțin pe lângă poarta lui Stoian. Astfel, Universitatea Cluj conducea la pauză, scor 1-0.

La revenirea de la cabine, gazdele au ieșit mult mai motivate și au dominat partida încă din startul actului secund. Prima ocazie a Gloriei Buzău a venit în minutul 53, când lovitura de cap trimisă de Huiban a trimis pe lângă poartă.

Elevii lui Ilie Stan au continuat să preseze, în timp ce Universitatea Cluj a preferat să practice un joc de așteptare. În cele din urmă, forcing-ul gazdelor a dat roade, iar în minutul 72, Iurcu a restabilit egalitatea.

Deși, în ciuda eforturilor ambelor echipe, partida părea că se îndreaptă către o remiză, Gloria Buzău a reușit să dea lovitura în minutul 86, prin Iurcu, după o greșeală în defensiva clujeană, iar trupa lui Ilie Stan a reușit să obțină cele trei puncte.

Echipe de start:

Gloria Buzău: Stoian – Ghinga, Toma, Ioniță, Balgiu – Tucaliuc, Huiban (Piftor ‘81) – Ignat (Pârvulescu ‘46), Roșă (Stoica ’46), Roșu (Iurcu ‘66) – Savin (Ciobanu ’46)

”U” Cluj: Muțiu – Inacio (Ștefănescu ‘87), Luchin, Mureșan, Neciu (Taub ’78) – Filip, Negrean, Barbu (Roskopf ’78) – Mânărean (Ilieș ‘61), Goga, Golan

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza