“U” Cluj se reunește joi cu un obiectiv clar: promovarea în prima ligă

“U” Cluj se reunește joi cu un obiectiv clar: promovarea în prima ligă
| Foto: Silviu Cristea/fcuniversitateacluj.ro

După mai bine de o lună de la ultimul meci oficial, clujenii vor începe antrenamentele sub comanda noului antrenor, Bogdan Lobonț.

După o victorie clară în fața Chindiei Târgoviște una dintre principalele contracandidate la promovare, “studenții” au intrat în vacanță. Totuși, pe 10 ianuarie vor relua pregătirile pentru e îndeplini obiectivul setat la începutul sezonului, accederea în Liga 1, în anul centenarului. Jucătorii aflați sub comanda lui Bogdan Lobonț se vor pregăti pe plan local în primele două săptămâni, iar în perioada 28 ianurie – 9 februarie vor avea parte de un cantonament în Turcia.

În Antalya, “Șepcile roșii” vor avea parte de patru meciuri amicale, iar printre adversari se vor număra Slavia Sofia sau FC Montana, formații din primele două eșaloane din Bulgaria. Liga a 2-a se va relua la finalul lunii februarie, când Universitatea Cluj se va deplasa pe terenul Energeticianului. După 21 de etape, clujenii ocupă locul al patrulea în ierarhia eșalonului secund, cu 44 de puncte, două mai puțin decât liderul Sportul Snagov.

Comenteaza