“U” Cluj și-a prezentat noul staff. Cine îl va ajuta pe Cristi Dulca în lupta pentru promovare

“U” Cluj și-a prezentat noul staff. Cine îl va ajuta pe Cristi Dulca în lupta pentru promovare
| Foto: fcuniversitateacluj.ro

La o săptămână după numirea noului tehnician al echipei, clubul clujean i-a prezentat și pe cei care vor face parte din staff-ul antrenorului în noul sezon.

Universitatea Cluj se pregătește de un nou sezon și “studenții” pun la punct ultimele detalii. Deși nu au fost anunțate mutări pe piața transferurilor, clujenii și-au prezentat noul staff, care va colabora cu antrenorul Cristi Dulca. Din conducerea tehnică a echipei vor face parte Octavian Moraru, noul team manager al echipei, Alexandru Buza, specialist în medicină sportivă și nutriție, Mircea Cojocaru, cel care a fost și principal în sezonul trecut și Lucian Turcu, fostul jucător al “Șepcilo roșii”. În plus, clujenii au obținut semnătura lui Riccardo Proietti, un preparator fizic italian, cu o vastă experiență și care și-a trecut în CV echipe precum Bayern Munchen, Pescara sau Empoli.

“Am fost sunat de Octavian Moraru să vin la Cluj, am cerut timp de gândire, pentru că am avut o experiență în România și acum am vrut să fiu convins de proiect. Când am văzut ce se dorește, ce infrastructură și ce suporteri sunt, am luat decizia să vin. În ziua în care am ajuns, m-am convins că alegerea este bună.

Am cunoscut oameni corecți, cu pasiune și cu viziune. Este un proiect frumos, provocator și împreună cu antrenorul, cu toți colegii, cu cei din conducere și cu suporterii, sunt convins că ne vom atinge obiectivul. Am rămas foarte plăcut surprins de acest oraș, de condițiile de pregătire pe care le are echipa și îmi doresc să ajut cu tot ce se poate acest club, deoarece nu are cum să joace în Liga a II-a. Trebuie să se bată în foarte scurt timp pentru competiții europene”, a spus Prioetti pentru site-ul oficial al echipei.

Comenteaza