"U" Cluj și Rapid încheie la egalitate lupta în mocirlă

"U" Cluj și Rapid încheie la egalitate lupta în mocirlă
| Foto: FC Universitatea Cluj

Cele două formații au remizat, scor 0-0, într-un meci în care gazonul a fost principalul adversar al jucătorilor. 

Pe un teren aflat într-o stare deplorabilă, fiind afectat și de condițiile meteo din ultimele zile, cele două echipe au încercat sa joace ceva apropiat de fotbal. Dugandzic a fost cel care a semnat prima ocazie a meciului, însă Iliev s-a opus (8).

"U" Cluj a fost echipa care a dominat la capitolul posesie și a încercat să construiască acțiuni în jumătatea adversă. Gazonul le-a încurcat misiunea elevilor lui Sabău, care au ajuns în puține rânduri în careul oaspeților.

Un șut puternic de la distanță trimis de Chipciu (26) și o execuție în forță a lui Remacle (28) au fost singurele ocazii clare ale clujenilor. Așadar, scorul pauzei a fost 0-0.

Și după revenirea de la vestiare meciul s-a desfășurat după același scenariu. Jucătorii Rapidului au preferat să se apere și să practice un joc de așteptare, în timp ce "studenții" au pus presiune, dar trupa din capitală a fost bine organizată.

Execuțiile din afara careului au rămas singura soluție a gazdelor, însă Remacle a trimis alături în minutul 70. Răspunsul a venit de la Costache, care l-a întins serios pe Iliev, dar bulgarul a respins (74).

La intrarea în ultimele 10 minute, Bălan a executat puternic o lovitură liberă, mingea a ricoșat la Vlădoiu, care a trimis spre poarta, însă Moldovan s-a opus (80). Universitatea Cluj a continuat să spere până în ultimele secunde, însă scorul final a fost 0-0.

loading...
Comenteaza