"U" Cluj speră la o nouă victorie împotriva Botoșaniului. Cele mai importante cifre ale duelului

"U" Cluj speră la o nouă victorie împotriva Botoșaniului. Cele mai importante cifre ale duelului
| Foto: FC Universitatea Cluj

Formația pregătită de Ioan Ovidiu Sabău este în căutarea punctelor care să îi asigure menținerea în prima ligă înaintea ultimelor etape.

Învinși de FC Voluntari în ultimele minute ale jocului de pe Cluj Arena, "studenții" speră să răzbune eșecul și să se impună pe terenul celor de la FC Botoșani. Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

"Șepcile roșii" au avantajul moral în fața trupei din Moldova, împotriva căreia nu au pierdut în actuala stagiune. Partida tur din sezonul regulat s-a încheiat 1-1, în timp ce Chipciu&Co. s-au impus pe teren propriu, scor 2-0.

Per total, cele două formații s-au mai întâlnit de șase ori în principala competiţie internă, clujenii au câștigat de două ori, trei partide s-au terminat la egalitate, iar FC Botoșani s-a impus o singură dată.

Înaintea etapei cu numărul 7 din play-out-ul Superligii, Universitatea Cluj și FC Botoșani sunt vecine de clasament, diferența fiind de un singur punct, în favoarea moldovenilor.

Partida dintre cele două este programată sâmbătă, 6 mai, de la 12:30. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu Botoșani!

Comenteaza