"U" Cluj, surprize pentru fani în anul Centenarului

"U" Cluj, surprize pentru fani în anul Centenarului
| Foto: foto Cristian Cosma/ fcuniversitateacluj.ro

Președintele clubului de fotbal a dezvăluit planurile pentru anul viitor, cel în care echipa clujeană împlinește 100 de ani.

Cu o istorie zbuciumată, de aproape un secol, clubul Universitatea Cluj este cel mai important reprezentant al sportului clujean. În anul în care aniversează Centenarul, toți cei care reprezintă cele două culori s-au reunit pentru a le pregăti surprize suporterilor.

Președintele FC Universitatea Cluj, ÎN DIRECT. Ce transferuri pregătește Conducătorul echipei de fotbal, Radu Constantea (foto), a prezentat strategia pentru anul viitor. “Lucrăm deja la calendarul pentru Centenar, în parteneriat cu celelalte cluburi care reprezintă Universitatea Cluj. Aici mă refer la CSU, echipa de baschet U-BT și asociațiile suporterilor. Am reușit să semnăm un parterneriat cu Sports Festival, care va organiza un meci amical pentru FC Universitatea Cluj, pentru a celebra Centenarul.

Împreună cu ei vom încerca să aducem un nume important din fotbalul european. Vom încerca să oferim suporterilor câte un eveniment în fiecare lună pentru a celebra Centenarul. Suporterii au fost alături de noi la fiecare meci. Cred că doar noi și Petrolul am avut parte de suporteri în deplasare, iar acasă am avut un număr important de spectatori. Avem o galerie foarte frumoasă, care la fiecare meci pregătește câte o coregrafie frumoasă. Cred că si lor li se datorează acest parcurs din Liga a 2-a”, a explicat Constantea.

Președintele FC Universitatea Cluj a vorbit în premieră și despre un magazin oficial dedicat suporterilor clubului clujean. “Din punct de vedere al merchandising-ului cred că vom face primul pas în această zonă. Chiar și acum avem un nivel bun, cu venituri de peste 400.000 de lei din articole sportive şi promoționale. Am creat o companie, ”FC U Cluj Retail” SRL, deținută în coproprietate de cluburile de baschet și de fotbal.

Am preluat modelul echipelor din Germania, care își transferă o mare parte din activitatea economică pe societăți comerciale deținute de clubul sportiv. Sperăm ca în primăvara anului viitor să deschidem primul magazin oficial al clubului, la Cluj Arena. Deschiderea magazinului se va încadra în calendarul pentru sărbătorirea Centenarului. Dacă vom reuși să fim puternici din punct de vedere economic vor veni şi rezultatele”, a declarat Radu Constantea.

Comenteaza